Bütçe
15.000-20.000 TL
Bakalım 2 günce önerdiğim modeli sipariş verdik, henüz kurulumu yapmadım, musait olunca fotoğraf baskısı yapacağız. Videoyu da ürünü aldıktan sonra inceledim, ürün güzel.
Hocam bu ve bu gibi ürünlere baktınız mı peki? Apple Mac Mini M4 alırsam belki bende yazıcı alırım diye şimdiden belirlemek istiyorum.

Hocam bu ve bu gibi ürünlere baktınız mı peki? Apple Mac mini M4 alırsam belki bende yazıcı alırım diye şimdiden belirlemek istiyorum.

HP'nin 580 modeliden sonraki her modelini inceledim, ufak tefek problemleri var ama, rahatlıkla çözülebilir, alabilirsin yani sorun olmaz.

HP'nin 580 modeliden sonraki her modelini inceledim, ufak tefek problemleri var ama, rahatlıkla çözülebilir, alabilirsin yani sorun olmaz.
Hocam tamam bu modeller alınabilir seviyede de fiyatına ve kalitesine bakıldığında almak mantıklı mı? HP'de 1 mürekkepin fiyatı 1.000TL sanırım. Bu konu hakkında doğru düzgün inceleme videosu çekeni de göremedim

Hocam tamam bu modeller alınabilir seviyede de fiyatına ve kalitesine bakıldığında almak mantıklı mı? HP'de 1 mürekkepin fiyatı 1.000TL sanırım. Bu konu hakkında doğru düzgün inceleme videosu çekeni de göremedim.

Epson'da da fiyatlar yüksek, ben kaliteli bir muadilini buldum, orijinal 4'lü seti 2.500 TL, benim aldığım kaliteli muadil 1.000 TL'nin altında, en ucuz marka yazıcıyı da alsan, mürekkep fiyatları yine yüksek, ona bir şey diyemem, yazıcıyı sadece fotoğraf basmak için alacaksanız, 9.000 TL'lik Epson bile işinizi görür, HP de aynı şekilde, 9-10 bin TL'lik yazıcı size kaliteli baskıyı verir.

Epson'da da fiyatlar yüksek, ben kaliteli bir muadilini buldum, orijinal 4'lü seti 2.500 TL, benim aldığım kaliteli muadil 1.000 TL'nin altında, en ucuz marka yazıcıyı da alsan, mürekkep fiyatları yine yüksek, ona bir şey diyemem, yazıcıyı sadece fotoğraf basmak için alacaksanız, 9.000 TL'lik Epson bile işinizi görür, HP de aynı şekilde, 9-10 bin TL'lik yazıcı size kaliteli baskıyı verir.
Anladım hocam. HP ve Epson özelinde sizin paylaştığınız Epson modeli ve HP'nin 790 modeli en guncel ve en iyi yazıcılar mı?