odininabisi12

Çalışkan
Annem için telefon arıyorum da hani Max 30'a çıkabiliriz de o kadar olmasına gerek yok. Tercihen 15-25k arası olsa olur. Uzun ömürlü olsa bir de kamerası bir tık iyi olsa yeterli. Xiaomi çok sevmez genelde Samsung istiyor. Öneriniz var mıdır?

Annem için telefon arıyorum da hani Max 30'a çıkabiliriz de o kadar olmasına gerek yok. Tercihen 15-25k arası olsa olur. Uzun ömürlü olsa bir de kamerası bir tık iyi olsa yeterli. Xiaomi çok sevmez genelde Samsung istiyor. Öneriniz var mıdır?

A56, S24 FE yeterli olur.
A56 daha uygun olduğundan önerebilirim. Günlük kullanımda vs işinizi görür.
Ama ben o fiyata en iyisini istiyorum diyorsan S24 FE.
Eğer annen ufak telefon, iyi batarya isterse Honor 400 de bakabilirsin.

A56, S24 FE yeterli olur.
A56 daha uygun olduğundan önerebilirim. Günlük kullanımda vs işinizi görür.
Ama ben o fiyata en iyisini istiyorum diyorsan S24 FE.
Eğer annen ufak telefon, iyi batarya isterse Honor 400 de bakabilirsin.
Birkaç yerde s24fe ile alakalı kötü batarya ve parmak izi yerinde sorun var diye yorum görmüştüm ondan biraz tereddüt ettim. Sonuçta her gün kullanacağın özelliğin sorunlu olması sinir bozar. Bu konuda bilginiz var mıdır acaba?

Birkaç yerde s24fe ile alakalı kötü batarya ve parmak izi yerinde sorun var diye yorum görmüştüm ondan biraz tereddüt ettim. Sonuçta her gün kullanacağın özelliğin sorunlu olması sinir bozar. Bu konuda bilginiz var mıdır acaba?

Gündelik kullanımda batarya sorunu yaşatmaz, bir günü rahatlıkla çıkarır. Optik parmak izi ile ilgili bir problemi olmadığını biliyorum gayet güzel çalışıyor.

Birkaç yerde S24 FE ile alakalı kötü batarya ve parmak izi yerinde sorun var diye yorum görmüştüm ondan biraz tereddüt ettim. Sonuçta her gün kullanacağın özelliğin sorunlu olması sinir bozar. Bu konuda bilginiz var mıdır acaba?

Optik parmak izleri o kadar iyi değil zaten. Eğer iyi parmak izi istersen s serisi (FE hariç) bakman lazım. Ama öyle sorun olacağını pek düşünmüyorum.
Batarya ise günlük kullanımda rahat rahat günü çıkarır. Benim sana tavsiyem batarya çok önemliyse Honor 400 bakman. Ya da biraz daha kötü olsun sorun değil Samsung olsun dersen a56.S24 FE'ye kadar çıkmana gerek yok şahsen.

Optik parmak izleri o kadar iyi değil zaten. Eğer iyi parmak izi istersen s serisi (FE hariç) bakman lazım. Ama öyle sorun olacağını pek düşünmüyorum.
Batarya ise günlük kullanımda rahat rahat günü çıkarır. Benim sana tavsiyem batarya çok önemliyse Honor 400 bakman. Ya da biraz daha kötü olsun sorun değil Samsung olsun dersen a56.S24 FE'ye kadar çıkmana gerek yok şahsen.
A56 ve S24FE günlük kullanım dışı kamera vs çok fark eder mi? Günlük kullanım için A56 ya da S24FE çok fark edeceğini düşünmüyorum ama kamerada çok fark eder ise FE almayı düşünebilirim.

A56 ve S24 FE günlük kullanım dışı kamera vs çok fark eder mi? Günlük kullanım için A56 ya da S24 FE çok fark edeceğini düşünmüyorum ama kamerada çok fark eder ise FE almayı düşünebilirim.

Çok kamerayla işi olmazsa A56 da yeterli olur. Ama 24FEnin kamerası daha iyi.
S24 FE'nin kamera performansı

gsmarena_1101-1.webp

gsmarena_2101.webp

gsmarena_3003.webp

A56 kamerası

gsmarena_033.webp

gsmarena_047.webp

gsmarena_075.webp

Karar sizin.