Samsung Optik ya da Ultra Sonic parmak izi fark etmiyor, kaliteli ekran koruyucu ile parmak izi sorununu aşıyorsun. Mesela Spigen marka bir ekran koruyucu uyguladıktan sonra, tekrar parmak izini tanıtırsanız sorunsuz kullanılıyor. Kalitesiz, dandik ekran koruyucularında tüm Samsung modelleri sorun yaratıyor. Bunların üstüne yine sorun olursa, aynı parmağı 2 kere tanımlatırsanız çok hızlı çalışmaya başlıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Samsung Optik ya da Ultra Sonic parmak izi fark etmiyor, kaliteli ekran koruyucu ile parmak izi sorununu aşıyorsun. Mesela Spigen marka bir ekran koruyucu uyguladıktan sonra, tekrar parmak izini tanıtırsanız sorunsuz kullanılıyor. Kalitesiz, dandik ekran koruyucularında tüm Samsung modelleri sorun yaratıyor. Bunların üstüne yine sorun olursa, aynı parmağı 2 kere tanımlatırsanız çok hızlı çalışmaya başlıyor.
Kaliteli olmasına gerek yok. En dandik ekran koruyucu ile tanıttım. Sadece tekrar tanıtmak lazım. Ama optiklerde nasıldır bilemem.
Kaliteli olmasına gerek yok. En dandik ekran koruyucu ile tanıttım. Sadece tekrar tanıtmak lazım. Ama optiklerde nasıldır bilemem.
Tanıtırsın da hızlı ve verimli çalışır mı orası muamma. Şu anda optik okuyan cihaz kullanıyorum, daha önce de ultra sonic kullandım. Kalitesiz ekran koruyucularının parmak izi performansı hiçbir zaman iyi değil Samsung markasında.
Fikirlerine katılmıyorum, parmak izi sorunu yaşayanların kaliteli ekran koruyucu kullanmasını önerdim ben. Herkes bu sorunu yaşar demedim, arada fark var.
Tane tane anlatıyım. S24 Ultra aldım zamanında. Dandik ekran koruyucu uyguladım, bir okudu bir okumadı. Daha sonra Spigen markasına geçiş yaptım, şimşek gibi okumaya başladı parmak izini. Daha sonra A35 aldım, onda da dandik denedim sonuç yine aynı. Gittim yine Spigen aldım ona da, yine hızlı ve verimli parmak izi okumaya başladı. Kaliteli ekran koruyucu fark ediyor parmak izinde. Samsung kendi ürettiği ekran koruyucular, en uyumlusu bu konuda. @Aakons
Son düzenleme:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Tanıtırsın da hızlı ve verimli çalışır mı orası muamma. Şu anda optik okuyan cihaz kullanıyorum, daha önce de ultra sonic kullandım. Kalitesiz ekran koruyucularının parmak izi performansı hiçbir zaman iyi değil Samsung markasında.
Fikirlerine katılmıyorum, parmak izi sorunu yaşayanların kaliteli ekran koruyucu kullanmasını önerdim ben. Herkes bu sorunu yaşar demedim, arada fark var.
Tane tane anlatıyım. S24 Ultra aldım zamanında. Dandik ekran koruyucu uyguladım, bir okudu bir okumadı. Daha sonra Spigen markasına geçiş yaptım, şimşek gibi okumaya başladı parmak izini. Daha sonra A35 aldım, onda da dandik denedim sonuç yine aynı. Gittim yine Spigen aldım ona da, yine hızlı ve verimli parmak izi okumaya başladı. Kaliteli ekran koruyucu fark ediyor parmak izinde. Samsung kendi ürettiği ekran koruyucular, en uyumlusu bu konuda. @Aakons
Ailecek Samsung kullanıyoruz. Ailecek en ucuz ekran koruyucularıni kullanıyoruz. En dandik Samsung benimki. En dandik ekran koruyucu yine benimki. 60 salisede açılıyor parmak izi ile. Biraz once senin için ölçtüm. Fazla mı değil mi insanlar karar verebilirler. Belgeli konuşalım.
odininabisi12
Çalışkan
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Fotoğraflarda fazla bir fark göremedim , tahminimce videolarda ve daha karanlık fotoğraflarda s24 fe öne çıkıyordur. Onun dışında a56 kamerası da çok geride gibi gözükmüyor.
Ailecek Samsung kullanıyoruz. Ailecek en ucuz ekran koruyucularıni kullanıyoruz. En dandik Samsung benimki. En dandik ekran koruyucu yine benimki. 60 salisede açılıyor parmak izi ile. Biraz once senin için ölçtüm. Fazla mı değil mi insanlar karar verebilirler.
Net şekilde yazdım dikkatli okusan, anlardın söylediklerimi.
Polemiğe gerek yok, neyi ispat edeceğim sana ayrıca? Ben evde ki klimadan, tablete kadar Samsung kullanıyorum. Merak etme Samsung hakkında deneyimim var bir çok cihazında. Ben kendi deneyimleri yazdım buraya. Hadi ben söylüyorum bunları, Google denilen bir şey var. Yazarsan görürsün zaten.
Katılmak zorunda değilim herkesin fikirlerine. Oda senin görüşün. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Fotoğraflarda fazla bir fark göremedim, tahminimce videolarda ve daha karanlık fotoğraflarda S24 FE öne çıkıyordur. Onun dışında A56 kamerası da çok geride gibi gözükmüyor.
S24 FE daha iyi her türlü ama A56 da üzmez.
odininabisi12
Çalışkan
tamamdır hocam teşekkürler
- Makaleler
- 6
Ne almayı düşünüyorsunuz? Şimdiden hayırlı olsun