uguurr

Uzman
1) MSI G274QPX.
2) Dell Alienware AW2724DM.
3) LG 27GR83Q-B
4) Gigabyte M.27QX
5) ASUS VG27AQML1a.

Birkaç gündür 1440p monitör arayışı içerisindeyim. Tüm parçalarımı tamamladım lakin monitör seçimi konusunda bilgi sahibi olmadığım için karar veremedim. Oyun türü olarak hem FPS hem MOBA hem de hikayeli oyunlar oynayacağım. Yüksek Hz ve güzel renk verebilen bir monitör tercih etmek istiyorum. MSI G274QPX ve Dell Alienware AW2724DM arasında gidip geliyorum. 240 Hz olması sebebiyle MSI monitörü, 180 Hz olmasına rağmen renk ve kontrast sebebiyle de Dell Alienware AW2724DM modelini düşünüyorum. İllaki bu monitör modelleri arasından birisini alacağım demiyorum. Eğer sizlerin başka model tavsiyesi olursa duymayı çok isterim.

Biraz beklemenizi öneririm. Bu monitör 3-4 gün önce Vatan'da 20K'ya düştü. Kasım indirimlerinde yeniden düşecektir bence.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ama 4k almayı hiç düşünmüyorum. 2K 144 hz ve üzeri oynamak bana daha cazip geliyor.

Biraz beklemenizi öneririm. Bu monitör 3-4 gün önce Vatan'da 20K'ya düştü. Kasım indirimlerinde yeniden düşecektir bence.
34 inç gerçekten benim için inanılmaz büyük olur. Attığınız monitörü çoğu yerde gördüm fakat yapısı gereği pek sıcak yaklaşamıyorum. Hatta 27 inçin bile çok büyük geleceğini düşünüyorum.