Bütçe
15.000 TL

Lemrado

Uzman
Merhaba, yeni bir monitör almak istiyorum mevcut monitörüm ömrünü doldurdu. 15K bütçem var, tecihen beyaz renk / +300 Hz / Fast IPS / HDR tarafı güçlü / minimum 400 nit parlaklık sunabilecek 2K bir monitör arıyorum ancak bulamadım. Sizin bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa duymak isterim.

Son düzenleme:
Bulamaman normal, dediğin özellikle sahip bir IPS monitör yok çünkü. 17 bin TL'ye Xiaomi'nin mini LED'i var ama o da 180 Hz.

Merhaba, yeni bir monitör almak istiyorum mevcut monitörüm ömrünü doldurdu. 15K bütçem var, tecihen beyaz renk / +300 Hz / Fast IPS / HDR tarafı güçlü / minimum 400 nit parlaklık sunabilecek bir monitör arıyorum ancak bulamadım. Sizin bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa duymak isterim.
2K mi istersiniz 1080p mi?

Bulamaman normal, dediğin özellikle sahip bir IPS monitör yok çünkü. 17 bin TL'ye Xiaomi'nin mini LED'i var ama o da 180 Hz.
O zaman tercihlerime tam olarak uymasa bile yakın olan seçenekleride değerlendirebilirim hocam

Pardon hocam belirtmeyi unutmuşum 2K arıyorum.

Hocam benim hatam belirtmeyi unutmuşum 2K arıyorum.

O zaman tercihlerime tam olarak uymasa bile yakın olan seçenekleride değerlendirebilirim hocam

Pardon hocam belirtmeyi unutmuşum 2K arıyorum.
Fast IPS tamamen göz boyamadan ibaret bir kere. Ayrıca iyi bir HDR deneyimini OLED yaşatır.

Çok iyi bir model. Aktif kullanıyorum. Quantum Dot katman kullanıyor. Tepki süresi, renk gamutu, renk kalitesi ve kontrast olarak mükemmel bir monitör.

Ortalama 1700 kontrast veriyor, bu değer IPS bir monitör için muazzam.

Fast IPS tamamen göz boyamadan ibaret bir kere. Ayrıca iyi bir HDR deneyimini OLED yaşatır.

Çok iyi bir model. Aktif kullanıyorum. Quantum Dot katman kullanıyor. Tepki süresi, renk gamutu, renk kalitesi ve kontrast olarak mükemmel bir monitör.

Hocam bundan bir süre önce OLED almıştım epeyde araştırdım ASUS'un kaliteli bir ürünüydü 27K para ödedim, 5 ay sonra ekranın yarısında OLED yanığı oluştu. Bu olaydan sonra OLED almam bir daha dedim ve gerçekten çok kararlı çalışan bir hale gelene kadar da almayacağım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim inceleyeceğim hocam.

Hocam bundan bir süre önce OLED almıştım epeyde araştırdım ASUS'un kaliteli bir ürünüydü 27K para ödedim, 5 ay sonra ekranın yarısında OLED yanığı oluştu. Bu olaydan sonra OLED almam bir daha dedim ve gerçekten çok kararlı çalışan bir hale gelene kadar da almayacağım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim inceleyeceğim hocam.
Garantisi yok muydu?

Vardı. Ama neden uğraşayım ki, kutusundan çıkalı 5 ay olmuş olan bir ürünü garantide yaptırıp tekrar kullansam yada değişim yapıp tekrar kullansam ne değişecek, bir 5 ay daha geçtikten sonra tekrar uğraşmak istemiyordum ve epeyde soğumuştum açıkçası.

Siparişi verdim hocam elime ulaşmasını bekliyorum. Diğer IPS monitörlere göre çok daha iyi özelliklere sahip, OLED'e yakın olduğu söyleniyor. Sadece hz biraz düşük geldi ama olsun benim için hiç sorun değil, zaten şu an 144hz kullanıyorum 200 her türlü işimi görür. Umarım sıkıntız kullanabilirim.

GIGABYTE M27Q2 QD ICE 27" QHD SS IPS model monitörü aldım. Şu an kullanıyorum görüntü gerçekten çok hoş, eski monitörümden buna geçince epey fark etti tabi ama asıl sonucu oyunlarda test edeceğim. Ölü piksel vs testler yaptım ve bir sorun çıkmadı, bir an 32" aldım sandım o denli büyük geldi gözüme :) Tavsiye için @michaelscofield hocama teşekkür ederim, umarım uzun vadede memnun kalırım. (Beyaz setup kurmuştum monitör siyahtı sadece şimdi o da beyaz olunca harika oldu)

Son düzenleme: