- Makaleler
- 6
Cezalıydım yazamadım. Pad V9 ya da Tab H10 öneririm.
Cezalıydım yazamadım. Pad V9 ya da Tab H10 öneririm.
Sorun yok hocam. Ben de merak etmedim değil neden yazmadığınızı
Peki V9 ve H10 tavsiye etme sebepleriniz nelerdir? Ne kadar gotururler? V9 ilgimi çekiyor Total'de iyi bir cihaz oldugu icin. Kalemi nasıl acaba? Sizde MatePad vardı o nasıl?
Kalemlere ne demeli peki? Matepad 2025 kalemle 13k galiba. Telefonum da huawei. Casper elensin oled fantezim yok.Şimdi o 3 cihazı teker teker bakalım hangisi daha mantıklı olur.
Pad V9 daha iyi işlemci ve pad H10'a göre yazılım daha iyi.
Pad H10 kesinlikle ekran yönünden daha iyi. Eğer ekran çok önemliyse onu tercih etmeni öneririm.
MatePad 11.5 2025 ise diğerlerinden daha uygun olduğu için kıyaslamak için hata olur. Ama çok da pahalı olmasın dersen iyidir. Bende 2024 versiyonu var gayet iyi Aurora Store ve MicroG ile kullanıyorum.
Kısaca;
İyi ekran pad H10
İyi donanım pad V9.
F/P MatePad 11.5
Kalemlere ne demeli peki? MatePad 2025 kalemle 13K galiba. Telefonum da Huawei. Casper elensin OLED fantezim yok.
Honor'dan geri kalır yanı sadece işlemci mi acaba? AI ozellikleri fena değil gibi Honor'un. Çizimde Huawei daha iyiyse onu alayım. Muhendislik uygulamaları surmeyecegim sonucta. Ders icin alınacak. Uni de cok daha iyilerine ihtiyacım olur muhtemelen. Daha da iyileri cıkar piyasaya. Huawei yazılım konusunda ekosistem konusunda nasıldır? Ulan cok fena ozellik diyebileceğin bir şey var mı?
Süper cihaz dahilse çok iyi. Ekstra superhub var görselleri yüklemene gerek kalmıyor.
Huawei'nin kalemleri iyi. Honor'un AI avantajı var o kadar.
Yazılımsal olarak. Donanım v9'un biraz daha iyi.
Telefonum HarmonyOS 3.1 super cihaz var. Tek bir soru sorayım onun cevabı da cihaza kararım olsun. Kalem konusunda hangisi daha iyi? Hangisinin daha iyi oldugunu anlarım?
Telefon Huawei ise 11.5.Aklımda Huawei MatePad 2025 11.5" PaperMatte Edition var. Siz ne dersiniz? Telefon Huawei. Yakında lansman veya kampanya gibi bir şey var mı? Önceden indirim görmüştüm sanki forumda.