Bütçe
15.000 TL

sherkl

Başarılı
Yer
United States of Adana
Cihaz
iPhone 11
Herkese iyi günler diliyorum, 15.000 TL ve altında bütçem var ve akıllı saat arayışına girdim.
  • Apple Watch SE 3
  • Apple Watch Series 11 (2. El 13.000 TL)
  • Samsung Watch 8
  • Huawei GT 6 Pro
Bu saatler aklımı çok karıştırıyor, sizlerden yardım istiyorum.

EKG ölçümü çok fazla önemli değil, görünüş olarak kaliteli durmasını istiyorum. Yürüyüş yaparken bir yandan Spotify, YT Music gibi uygulamalardan müzik dinleme, değiştirme gibi özelliklere rahat ulaşmak istiyorum.

Kullandığım cihaz iPhone 11, birkaç ay sonra iPhone 17'ye geçeceğim, yani her türlü Apple cihazlarla uyumlu bir saat istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de Series 11 tercih ediniz. Hem uyumluluk açısından , hem de kalite bakımından. İOS kullanıyorsanız Apple dışında bir şey düşünmeyin. Ben iPhone 11 kullanıyorum. Apple Watch series 7 kullanıyorum. Uyum mükemmel , sağlık takibi mükemmel. Tek sıkıntımız şarj. Evet gerçekten şarj yönetimini yapabilirseniz mükemmel bir saat. Ben yaptım bir düzen tutturdum. Ekran açık kullanıyorum. Akşam 21:00'da takıyorum 22:00'da %100 oluyor şarjı. Uyurken takıyorum genelde. Ertesi gün 22:00'a %10 - %20 arasında kalıyor yine şarja takıyorum.

Yani diyeceğim şu düzenli bir hayat stiliniz varsa şarjı takarım takibi yaparım diyorsanız. Bu saat gerçekten faydalı. Telefonun şarjını zor takip ediyorum bir de bunu takip edemem diyorsanız , orası ayrı. Sevgiler , saygılarla.

İlla tam bir ekosistem istiyorsan Watch SE 3 almanı öneirim lakin iyi olsun tam bir ekosistem olmasın dersen Samsung Watch 8 alamanı öneririm, Samsung Watch 8 Watch SE 3'den daha iyi bir saat.
Tabiki de Series 11 tercih ediniz. Hem uyumluluk açısından , hem de kalite bakımından. İOS kullanıyorsanız Apple dışında bir şey düşünmeyin. Ben iPhone 11 kullanıyorum. Apple Watch series 7 kullanıyorum. Uyum mükemmel , sağlık takibi mükemmel. Tek sıkıntımız şarj. Evet gerçekten şarj yönetimini yapabilirseniz mükemmel bir saat. Ben yaptım bir düzen tutturdum. Ekran açık kullanıyorum. Akşam 21:00'da takıyorum 22:00'da %100 oluyor şarjı. Uyurken takıyorum genelde. Ertesi gün 22:00'a %10 - %20 arasında kalıyor yine şarja takıyorum.

Yani diyeceğim şu düzenli bir hayat stiliniz varsa şarjı takarım takibi yaparım diyorsanız. Bu saat gerçekten faydalı. Telefonun şarjını zor takip ediyorum bir de bunu takip edemem diyorsanız , orası ayrı. Sevgiler , saygılarla.
Değerli cevaplarınız için teşekkür ediyorum, kararsızlığım en kısa sürede son bulacaktır. Muhtemelen Apple üzerinden gideceğim ancak Samsung tarafını iyice araştırmam gerek