Bütçe
Max 15.000 TL
Ev temizliğinde yardımcı olması için robot süpürge almak istiyoruz. Maksimum bütçemiz 15.000 TL. Ben Xiaomi S20+ modelini buldum internetten. Bu model güzel mi sizin önerileriniz var mı? Evde halılar var ama çok yüksek yada kalın değiller.

Benim bulduğum süpürge: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...2F?magaza=SafeZone&bskt=1&ref=akakce&v=1.22.4
  • Xiaomi S20+ akıllı robot süpürge, genel olarak fiyat-performans oranı yüksek bir modeldir ve 15.000 TL bütçeniz içinde uygun bir seçenek olabilir.
  • Uzun batarya ömrü, akıllı haritalama, otomatik geri dönüş özellikleri, ve halı üzerinde iyi temizleme performansı sunması gibi avantajları var.
  • Halılarınız çok yüksek veya kalın değilse, bu model halılar üzerinde de etkili bir temizlik sağlayacaktır.
  • Eğer evdeki alanın büyüklüğüne ve köşe bölgelerine dikkat ediyorsanız, robotun navigasyon yeteneklerinin iyi olduğundan emin olun.
  • Diğer markalardan birkaç alternatif de düşünebilirsiniz. Örneğin, iRobot Roomba veya Roborock modelleri, benzer fiyat aralığında iyi performans sunabilir.
  • İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri gözden geçirerek, kullanıcı deneyimlerini değerlendirmeyi unutmayın.

Sonuç olarak, Xiaomi S20+ alımınız mantıklı görünüyor. Ancak tercihlerinizi genişletmek için diğer markaları da incelemenizi öneririm.