Ev temizliğinde yardımcı olması için robot süpürge almak istiyoruz. Maksimum bütçemiz 15.000 TL. Ben Xiaomi S20+ modelini buldum internetten. Bu model güzel mi sizin önerileriniz var mı? Evde halılar var ama çok yüksek yada kalın değiller.
Ev temizliğinde yardımcı olması için robot süpürge almak istiyoruz. Maksimum bütçemiz 15.000 TL. Ben Xiaomi S20+ modelini buldum internetten. Bu model güzel mi sizin önerileriniz var mı? Evde halılar var ama çok yüksek yada kalın değiller.
Xiaomi S20+ akıllı robot süpürge, genel olarak fiyat-performans oranı yüksek bir modeldir ve 15.000 TL bütçeniz içinde uygun bir seçenek olabilir.
Uzun batarya ömrü, akıllı haritalama, otomatik geri dönüş özellikleri, ve halı üzerinde iyi temizleme performansı sunması gibi avantajları var.
Halılarınız çok yüksek veya kalın değilse, bu model halılar üzerinde de etkili bir temizlik sağlayacaktır.
Eğer evdeki alanın büyüklüğüne ve köşe bölgelerine dikkat ediyorsanız, robotun navigasyon yeteneklerinin iyi olduğundan emin olun.
Diğer markalardan birkaç alternatif de düşünebilirsiniz. Örneğin, iRobot Roomba veya Roborock modelleri, benzer fiyat aralığında iyi performans sunabilir.