5825U güzel. Peki sıfır mı düşünüyorsun? Çünkü sıfırı 17-18 bantlarında, bütçeyi aşıyor biraz. Yoksa ikinci elini mi buldun?Ben de en son dayanamadım, 2. el baktım. Bir tane isteğime uygun 14" buldum. Yazdım. Cevap bekliyorum.
En olmadı, Lenovo V15 5825U işlemcili bir modeli var. Ekranı çok kötü falan ama idareten onu alırım. Önceliğim 14" olduğu için, cevap bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
14" 2. el beğendiğimi alamazsam aklımda sıfır olarak bunu almak var:5825U güzel. Peki sıfır mı düşünüyorsun? Çünkü sıfırı 17-18 bantlarında, bütçeyi aşıyor biraz. Yoksa ikinci elini mi buldun?
Lenovo V15 G3 82TV004MTX Notebook
Lenovo V15 G3 82TV004MTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
V15 5825U diye aratınca minimum 18 fiyat çıkmıştı, allah allah, yanlış modele bakmışım demek ki. Bu arada TN paneli sorun etmeyecekseniz alınabilir bir model. Birde RAM'ın biri tümleşik, diğeri yükseltilebilir sanırım.14" 2. el beğendiğimi alamazsam aklımda sıfır olarak bunu almak var:
![]()
Lenovo V15 G3 82TV004MTX Notebook
Lenovo V15 G3 82TV004MTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Baktığım 2. el laptop pil süresi 2 saat dedi adam. 2 saat benim için az. HP elitebook G8. Kararsız kaldım. Pil değişimi yapabilirim aslında ama. Emin olamadım.V15 5825U diye aratınca minimum 18 fiyat çıkmıştı, allah allah, yanlış modele bakmışım demek ki. Bu arada TN paneli sorun etmeyecekseniz alınabilir bir model. Birde RAM'ın biri tümleşik, diğeri yükseltilebilir sanırım.
Bence hiç uğraşmayın pil değişimi ile.Baktığım 2. el laptop pil süresi 2 saat dedi adam. 2 saat benim için az. HP elitebook G8. Kararsız kaldım. Pil değişimi yapabilirim aslında ama. Emin olamadım.
Ya zaten adamın cevabına tilt oldum. Nasılsınız, iyi günler yazıyorum. Ses atmış benim mesajlaşmaya vaktim yok, arayın veya direkt gelin alın. Sanki dünyayı kurtarıyor.
5825U'lu Lenovo'yu alıp geçeceğim ya. Performansı yeter. Evde monitörümle kullanılır, dışarıda da idare ederiz. Sanki eski laptopımın ekranı çok mu iyiydi o da rezalet bi TN
Sıfır olsun, sıkıntısız olsun. İlgilendiğin için teşekkürler.
@mortem.dll bulunamadı Yahu tam sipariş geçeceğim, karşıma bu çıktı. 14 inç ve aklımı çeldi. Ekstra RAM slotu da var mış. Öğrenci indirimine de giriyor.
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 5 5500U 8 GB 256 GB Ssd Freedos 14 Inç 82R3008WTX - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 5 5500U 8 GB 256 GB Ssd Freedos 14 Inç 82R3008WTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme:
Bu model güzelmiş, kriterlerini karşılıyor sanırım, fiyatı da makul. Peki depolama yetecek mi?Ya zaten adamın cevabına tilt oldum. Nasılsınız, iyi günler yazıyorum. Ses atmış benim mesajlaşmaya vaktim yok, arayın veya direkt gelin alın. Sanki dünyayı kurtarıyor.
5825U'lu Lenovo'yu alıp geçeceğim ya. Performansı yeter. Evde monitörümle kullanılır, dışarıda da idare ederiz. Sanki eski laptopımın ekranı çok mu iyiydi o da rezalet bi TN
Sıfır olsun, sıkıntısız olsun. İlgilendiğin için teşekkürler.
@mortem.dll bulunamadı Yahu tam sipariş geçeceğim, karşıma bu çıktı. 14 inç ve aklımı çeldi. Ekstra RAM slotu da var mış. Öğrenci indirimine de giriyor.
![]()
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 5 5500U 8 GB 256 GB Ssd Freedos 14 Inç 82R3008WTX - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 5 5500U 8 GB 256 GB Ssd Freedos 14 Inç 82R3008WTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Oyun kurmazsam ki kurmam, yeter. MATLAB 30 GB civarı, TIAportal 30 GB, diğer birkaç program da 10-15 GB olur. Programlara maksimum 100 GB gider ya. Yeteceğini düşünüyorum. Tek sıkıntım, faturayı şirkete kestirip direkt vergiden düşmek mi daha mantıklı yoksa öğrenci vergi muafiyetini mi kullansam? 3-4 ay sonra yatıyor vergi parası diyorlar. O benim kafamı karıştırdı. Ben süreç çabuk işliyordur diye hayal etmiştim. Tabi bizim ülkede hayaller gerçek olmuyor.Bu model güzelmiş, kriterlerini karşılıyor sanırım, peki depolama yetecek mi?
Bayağı bakındım bu arada, alternatif & yakın hiçbir model bulamadım aynı fiyat skalasında. En son attığın model makul bir seçim bence. Bana soracak olursan da direkt şirkete kestirmen daha mantıklı olur çünkü 3-4 ay sonra öğrenci muafiyetini unutursun bile.Oyun kurmazsam ki kurmam, yeter. MATLAB 30 GB civarı, TIAportal 30 GB, diğer birkaç program da 10-15 GB olur. Programlara maksimum 100 GB gider ya. Yeteceğini düşünüyorum. Tek sıkıntım, faturayı şirkete kestirip direkt vergiden düşmek mi daha mantıklı yoksa öğrenci vergi muafiyetini mi kullansam? 3-4 ay sonra yatıyor vergi parası diyorlar. O benim kafamı karıştırdı. Ben süreç çabuk işliyordur diye hayal etmiştim. Tabi bizim ülkede hayaller gerçek olmuyor.