Bütçe
15000
Driver sorunlari? Hala black screen hatasi ve mavi ekran alan kullanicilar var. 6000 serisi cikisindan beridir driver sorunlariyla gundemde.
Bu kadar problemli bir seriyi 2025 de onermek akil kari degil hocam
6750 XT'yi ben kullanıyorum bu arada. Mavi ekran, driver vs. sorunu yaşamadım hiç şuana kadar ama AMD'nin önceden hep Sapphire marka kartlarını kullanıyordum onlarda hep sorun yaşadım mesela ama şuanki kullandığım bu kart Asus ROG Strix, sanırım onun ile alakalı.

Driver sorunlari? Hala Black screen hatasi ve mavi ekran alan kullanicilar var. 6000 serisi cikisindan beridir driver sorunlariyla gundemde.
Bu kadar problemli bir seriyi 2025 de onermek akil kari degil hocam.

Ben şu ana kadar 6000 serisi kullanıp da şikayet eden pek görmedim. Biraz sallıyor olabilir misiniz?

Ben şu ana kadar 6000 serisi kullanıp da şikayet eden pek görmedim. Biraz sallıyor olabilir misiniz?
Hocam butun interneti rusvet ile kandirmadigima gore salliyor olabilir miyim sence? Ha belki guncelleme ile duzeltmis olabilirler bu problemleri ama 1 ay once bile bir kullanici black screen hatasi rapor etmis. Ha teknoloji sans isi senin basina gelmeyen bir baskasinin basina gelir orasi ayri konu. Ancak bile bile lades yapmaya da gerek yok gibi

6000 de driver sorunları vardı ama abartılacak kadar yoktu. Lorrien hocamın attığı ekran kartı güzel eğer onu tercih etmezse B580 alması daha doğru olur.
Bana niyeyse 6000 serisi kartları 0 almak saçma geliyor ama performans konusunda bir şey diyemem tokatlıyorlar :D

Hocam butun interneti rusvet ile kandirmadigima gore salliyor olabilir miyim sence? Ha belki guncelleme ile duzeltmis olabilirler bu problemleri ama 1 ay once bile bir kullanici black screen hatasi rapor etmis. Ha teknoloji sans isi senin basina gelmeyen bir baskasinin basina gelir orasi ayri konu. Ancak bile bile lades yapmaya da gerek yok gibi

Bende sana NVIDIA'da sorun yaşayanları atayım o zaman. Bu işin sonu yok. Her modelde hatalar olabilir. AMD'de biraz daha fazladır olabilir. Üstteki arkadaş hiç sorun yaşamamış mesela. İnternette birkaç sorun yaşayan gördün diye alınmaz olmuyor.

Son düzenleme:
Driver sorunlari? Hala Black screen hatasi ve mavi ekran alan kullanicilar var. 6000 serisi cikisindan beridir driver sorunlariyla gundemde.
Bu kadar problemli bir seriyi 2025 de onermek akil kari degil hocam

Konuyu her zaman şu driver sorunlarına getirmek zorunda mısınız acaba?
Problemli oldugu falan yok, şans işi 6000 serisinde.