Bütçe 15 civarı.

Kardeşime alıyoruz, fazla ağır işler yapmayacak; sadece Brawl Stars oynuyor biraz 😀 Bana kamerasının iyi olmasını söyledi, aynı zamanda işin açığı uzun vadeli olması iyi olur o yüzden güncellemeler de önemli. Ayrıca A26 ve A36 arasındaki fiyat farkına değer mi? Bunun hakkında da fikirlerinizi alırsam iyi olur. Bir de nereden alacağımızla ilgili S21 FE alırsak zaten Trendyol vb. yerden alacağız ama A36 alırsak Samsung kendi sitesinde 17K civarına satıyor yanlış değilsem öğrenci indirimi muhabbeti var mış ama o zaman sırf oradan almak için 128 GB almış oluyoruz. Aynı paraya 256 GB alabilecekken buna değer mi? Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Kullanım amacı nedir?

A36 tercih edilmesi daha mantıklı.

Redmi note 14 pro önerenler de var sizler ne düşünüyorsunuz peki hocam.
Uzak durun 5G modeli hariç.

Galaxy A36 bu cihazlar arasında en makul olanı ancak yalnızca brawl stars oynayacak bir çocuk için biraz aşırı bir telefon olacaktır, biraz daha uygun fiyatlı olduğu için sanırım Nothing Phone 1 önerisinde bulunabilirim benzer bir deneyim sunacaktır.

Galaxy A36 bu cihazlar arasında en makul olanı ancak yalnızca Brawl Stars oynayacak bir çocuk için biraz aşırı bir telefon olacaktır, biraz daha uygun fiyatlı olduğu için sanırım Nothing Phone 1 önerisinde bulunabilirim benzer bir deneyim sunacaktır.

Eski ve güncelleme almayan bir telefon. Ayrıca şikayet sayıları fazla şirketin. Fiyatları da çok yakın. Hiç gerek yok

Galaxy A36 bu cihazlar arasında en makul olanı ancak yalnızca brawl stars oynayacak bir çocuk için biraz aşırı bir telefon olacaktır, biraz daha uygun fiyatlı olduğu için sanırım Nothing Phone 1 önerisinde bulunabilirim benzer bir deneyim sunacaktır.
NP 1 alınmaz. Çok sorunlu bir telefon. A36 en iyi seçenek.

Eski ve güncelleme almayan bir telefon. Ayrıca şikayet sayıları fazla şirketin. Fiyatları da çok yakın. Hiç gerek yok
NP 1 alınmaz. Çok sorunlu bir telefon. A36 en iyi seçenek.
Tercih meselesi çocuk için dendiği için arka panelindeki aydınlatmalar kesinlikle artı tarafta olacaktır genel anlamda bunu düşünerek demiştim firma yanlış hatırlamıyorsam güvenlik güncellemesi vereceğini söylüyordu ancak ne kadar sürer kısmında emin değilim uzun vadede güncelleme açısından da en doğru yatırım değil hak veririm, yalnızca bir öneri artısı eksisi alıcıya bağlı A36 en makul seçenek bu bütçede.

S21 FE kamera hariç bana göre diğer ikisinin de gerisinde kalıyor, işlemcisinin aşırı ısınma şikayeti var, ayrıca pil süresinden de memnun kalmazsınız. Onlar yerine A55 alabilirsiniz, onun dışında en mantıklısı A36.

A36'daki işlemci verimsiz, çok güç tüketiyor ve ısınma şikayetleri var. Samsung üç beş kuruş kar edebilmek için, Exynos yetmiyormuş gibi kendi üretimi vasat Snapdragon'ları da kullanıyor. A36 tahminen uzun güncelleme süresinin sonunu göremeyen bir cihaz olur. S21 FE zaten dönemi geçmiş, adı çıkmış bir cihaz. A26 bu fiyata düşük kalır. Kısaca üçü arasından hiçbirini tercih etmezdim. Samsung istiyorsanız A56'ya çıkmaya değer. Onun dışında Honor 400 bakılabilir.