Zipik

Uzman
Bütçe 15 civarı.

Kardeşime alıyoruz, fazla ağır işler yapmayacak; sadece Brawl Stars oynuyor biraz 😀 Bana kamerasının iyi olmasını söyledi, aynı zamanda işin açığı uzun vadeli olması iyi olur o yüzden güncellemeler de önemli. Ayrıca A26 ve A36 arasındaki fiyat farkına değer mi? Bunun hakkında da fikirlerinizi alırsam iyi olur. Bir de nereden alacağımızla ilgili S21 FE alırsak zaten Trendyol vb. yerden alacağız ama A36 alırsak Samsung kendi sitesinde 17K civarına satıyor yanlış değilsem öğrenci indirimi muhabbeti var mış ama o zaman sırf oradan almak için 128 GB almış oluyoruz. Aynı paraya 256 GB alabilecekken buna değer mi? Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Şimdi 15k ya eğitim indirimiyle A36 alırsınız. Günceldir, istediği oyunları oynatır. İyi bataryaya sahip (S21 FE ye göre)
S21 FE ise eski ve kronik işlemciye sahip. Bu yüzden önermiyorum. Evet işlemci iyi ama A36'daki işlemcide yeterli olur. Bir de bataryası zayıf. Tek artısı kamera.
Kardeşinize A36 yeterli olur.
Samsung shopta eğitim indirimiyle 14K
256 GB 16k
*Ama 256 GB modelini almanızı önermem biraz daha verip A55 almanız daha mantıklı olur 256 almayı düşünüyorsanız

Screenshot_20250810_191705_Samsung Internet.webp

Şimdi 15k ya eğitim indirimiyle A36 alırsınız. Günceldir, istediği oyunları oynatır. İyi bataryaya sahip (S21 FE ye göre)
S21 FE ise eski ve kronik işlemciye sahip. Bu yüzden önermiyorum. Evet işlemci iyi ama A36'daki işlemcide yeterli olur. Bir de bataryası zayıf. Tek artısı kamera.
Kardeşinize A36 yeterli olur.
Samsung shopta eğitim indirimiyle 14K

Eki Görüntüle 171966
Çok teşekkürler hocam, bir de bu indirimi nasıl uyguluyoruz acaba bende görünmüyor da.

S21 FE'nin hem Exynos hem de Snapdragon modelleri kronik ısınma ve düşük ekran süresi sorunu var, A36 alıp geçin.