Bütçe
15.000 TL

ExellionTR

Başarılı
Ofiste kullanmak için dikey süpürge alacağız. Zemin parke, halı, fayans vs. yok. Paspas özelliğine gerek var mı bilemedim; süpürme olayı daha önemli şu an için. Çekim gücü yüksek, kaliteli, sorunsuz bir dikey süpürge önerebilir misiniz? Philips modellerinde şikayet edenleri duyduğum için biraz uzaklaştım. Aklımda Miele, Bosch veya Karcher modelleri var. Bütçe bir miktar daha esneyebilir ama uygun fiyatlı olursa da hayır demem. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Fena değil gibi duruyor. Denenebilir. V10u evde kullanıyorum bende aslında memnunum ama dyson istemiyorsanız HX1 alınabilir.

Sert zeminlerde denediniz mi hiç V10'u, çekim gücünden memnun musunuz, hızlı süpürebiliyor musunuz? Bir de bu dysonlarda sadece ileri doğru süpürün diye bir muhabbet vardı, süpürgeyi it çek yapmak yanlış diyorlardı ne derece doğru?

Sert zeminlerde denediniz mi hiç V10'u, çekim gücünden memnun musunuz, hızlı süpürebiliyor musunuz? Bir de bu dysonlarda sadece ileri doğru süpürün diye bir muhabbet vardı, süpürgeyi it çek yapmak yanlış diyorlardı ne derece doğru?

Sert zemin için (parke) ayrı, halı için ayrı başlıkla geliyor v10. V8 de bu imkan yok. Bence gayet iyi çekiyor özellikle halıda vs. iyice anlaşılıyor zaten. İleri geri muhabbetini bilmiyorum ama ben ileri geri yapıyorum bir sıkıntı göremedim. Benim için tek sıkıntı tuşa basılı tutmak gerekiyor süpürürken ama bir yandan da iyi tabii şarjı boşa gitmiyor tuşu bıraktığınız gibi duruyor.