bymfw4
Uzman
Hocam Google hizmetlerini sorunsuz kullanabiliyor musunuz?Huawei tabii. Bende MatePad 11.5 var bayağı memnunum. Google olmaması tereddüte sokmasın bunun için çok kolay bir rehberim var. Ondan bakarak o sorunu çözersiniz.
Hocam Google hizmetlerini sorunsuz kullanabiliyor musunuz?Huawei tabii. Bende MatePad 11.5 var bayağı memnunum. Google olmaması tereddüte sokmasın bunun için çok kolay bir rehberim var. Ondan bakarak o sorunu çözersiniz.
Hocam Google hizmetlerini sorunsuz kullanabiliyor musunuz?
Rehberinizi paylaşabilir misiniz?
MicroG + Aurora Store olan yönteme göre daha mı sorunsuz?Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterli...
MicroG + Aurora Store olan yönteme göre daha mı sorunsuz?
F-Droid görünce farklı bir yöntem zannettim. İzlediğiniz yol farklıymış.MicroG ile Aurora Store yöntemini kullanıyorum zaten.
F-droid görünce farklı bir yöntem zannettim. İzlediğiniz yol farklıymış.
@Aakons hocam merhaba. MicroG + Aurora Store yöntemini kullanıyordum 3 gündür sorunsuzca. Bugün hata aldım. MicroG ile mi alakalı, neden olmuş olabilir? Nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 218084
Eki Görüntüle 218085
Diğer ss silinmiş ekleyeyim tekrar.@Aakons Hocam merhaba. MicroG + Aurora Store yöntemini kullanıyordum 3 gündür sorunsuzca. Bugün hata aldım. MicroG ile mi alakalı, neden olmuş olabilir? Nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 218084
Eki Görüntüle 218085
İtiraz ettim, beklemedeyim. MicroG ile biz kandırma vs. yapmış mı oluyoruz? Üstteki nedeni okuyunca MicroG'ye gitti direkt aklım.Şahsen onlarla alakalı olacağını düşünmüyorum. Karara itiraz edin.
İtiraz ettim, beklemedeyim. MicroG ile biz kandırma vs. yapmış mı oluyoruz? Üstteki nedeni okuyunca MicroG'ye gitti direkt aklım.