Detaylar
Kim cevapladı?Açık olması dolayısıyla ondan biraz korkuyorum arkadaşa belirttiğim gibi salonda eşimle oyun oynarken dışarı çok ses vermesi yada benim sesi duymam biraz problem olabilir. Birde 900X yada 700X önermemeniz farklı bir sebebi var mıdır acaba2.elde bulabilirsen Acezone Alive olabilir, onun dışında DT990 Pro öneririm.
SF26
Üstün
DT990 Pro'yu kullanan çok arkadaşım var ve birçoğu acayip memnunlar, özellikle FACEIT Level 8-9 civarlarında oldukları için bu ses işine aşina kişiler.Açık olması dolayısıyla ondan biraz korkuyorum arkadaşa belirttiğim gibi salonda eşimle oyun oynarken dışarı çok ses vermesi yada benim sesi duymam biraz problem olabilir. Birde 900X yada 700X önermemeniz farklı bir sebebi var mıdır acaba
Bu arada Acezone Alive bulunursa rakipsizdir, tartışmasız tarihin en dominant kulaklıklarından birisidir.
painkiller
Başarılı
Bu rakamlara çıkınca zaten hüsrana uğratacak ürünler azdır zaten. Hangisini alırsan al umarım tam istediğin gibi çıkarYorumunuz için teşekkür ederim. İyicene araştırıp ona göre alacağım. DT serisi daha bi farklı gözüktüğü için gözüme ona kaydım biraz film falanda izlerim belki diye o yüzden ama bakacağım bi sonuç olarak aslında iki seriyide alsam pek pişman olmam gibi