Mesajlarda hala kesin bir yargı içeren ifade bulamadım nasıl bir laptop istediğine dair. Gözümden kaçtıysa belirt lütfen. Tam olarak nasıl bir şey arıyorsun ya da alacağın laptop ile neler yapmayı planlıyorsun? Ona göre öneri sunabilirim.Mağazada baktım da hissiyatı ve tasarımı en güzel Casper geldi. Diğer markalara da baktım hep plastik yığını gibi hoşuma gitmedi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
- Makaleler
- 1
Bu benim ilk bilgisayarım olacak, bilgisayarlar hakkında bilgim yok. Onun için kesin konuşamıyorum. Aslında yaptığım şeyler her bilgisayarın yapabileceği şeyler, ağır bir işim yok. Belki yeni aldığım için oynarsam oyun oynarım.Mesajlarda hala kesin bir yargı içeren ifade bulamadım nasıl bir laptop istediğine dair. Gözümden kaçtıysa belirt lütfen. Tam olarak nasıl bir şey arıyorsun ya da alacağın laptop ile neler yapmayı planlıyorsun? Ona göre öneri sunabilirim.
Bu bütçede giriş seviye tamam ama oyun oynatacak bir bilgisayar bulmak zor gibi. En fazla kaça kadar çıkıyor bütçe?Bu benim ilk bilgisayarım olacak, bilgisayarlar hakkında bilgim yok. Onun için kesin konuşamıyorum. Aslında yaptığım şeyler her bilgisayarın yapabileceği şeyler, ağır bir işim yok. Belki yeni aldığım için oynarsam oyun oynarım.
- Makaleler
- 1
15 bin lira biriktirdim, üstünü ailem tamamlayacak. Video'da oyun oynuyor.Bu bütçede giriş seviye tamam ama oyun oynatacak bir bilgisayar bulmak zor gibi. En fazla kaça kadar çıkıyor bütçe?
15 bin lira biriktirdim, üstünü ailem tamamlayacak. Video'da oyun oynuyor.
Aile üstünü tamamlayacak ama ne kadar verebilir maksimum? Casper'i boş ver bu arada.
- Makaleler
- 1
Hocam ailem 10-15 katar, benim için bir süredir biriktirmişler. Gönülleri olmasa zaten hiç almaya niyetlenmem. Fakat ben fazla onlara para verdirmek istemiyorum. 15-20 bin liralık bir şey alabilirim, maximum 25 olsunAile üstünü tamamlayacak ama ne kadar verebilir maksimum? Casper'i boş ver bu arada.
Casper Excalibur hoşuma gitti, zaten bu markanın bilgisayarları hep çok güzel tasarımlı da işte ne bileyim arıza verir falan diye şüpheleniyorum. Yoksa içime siniyor.
CASPER Excalibur G770.1245-BVJ0X-B i5-12450H 16GB RAM 500GB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur G770.1245-BVJ0X-B i5-12450H 16GB RAM 500GB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu bilgisayar güzel. Hem günlük işlerinizi kolaylıkla yaparsınız hem de rahatça oyun oynarsınız:Hocam ailem 10-15 katar, benim için bir süredir biriktirmişler. Gönülleri olmasa zaten hiç almaya niyetlenmem. Fakat ben fazla onlara para verdirmek istemiyorum. 15-20 bin liralık bir şey alabilirim, maximum 25 olsun
Casper Excalibur hoşuma gitti, zaten bu markanın bilgisayarları hep çok güzel tasarımlı da işte ne bileyim arıza verir falan diye şüpheleniyorum. Yoksa içime siniyor.
![]()
CASPER Excalibur G770.1245-BVJ0X-B i5-12450H 16GB RAM 500GB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur G770.1245-BVJ0X-B i5-12450H 16GB RAM 500GB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yusuf Kerem
Yetkin
Hocam ailem 10-15 katar, benim için bir süredir biriktirmişler. Gönülleri olmasa zaten hiç almaya niyetlenmem. Fakat ben fazla onlara para verdirmek istemiyorum. 15-20 bin liralık bir şey alabilirim, maximum 25 olsun
![]()
CASPER Excalibur G770.1245-BVJ0X-B i5-12450H 16GB RAM 500GB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam zaten hep tasarımdan kandırıyorlar bu Türk malı laptoplar Lenovo, Acer yok mu düşündüğünüz?
- Makaleler
- 1
Bir de bu var hoşuma giden.Hocam zaten hep tasarımdan kandırıyorlar bu Türk malı laptoplar Lenovo, Acer yok mu düşündüğünüz?
Yusuf Kerem
Yetkin
Mortem.dll hocamın attığı model bütçe arttırmaya değer sizi üzmez gibi duruyor 5.000 TL bütçe arttırmaya 2 seri üst ekran kartı alıyorsunuz.