Düşünce olarak birebir aynı düşünüyorum, Huawei vs. tercih etmeme sebebine kadar. Epeydir de araştırıyorum ama piyasada seçenek yok gibi. Ucuza istiyorsak ya mecbur S9 FE alıp AI desteği olmadan ve Exynos işlemciyle kullanılacak. Ya da bütçe artabilse S9 muazzam ama gel gör ki fiyat olarak 2 katı. Fiyatın da bir ortası olmaması üzücü. Mecbur S9 FE gibi.

Düşünce olarak birebir aynı düşünüyorum, Huawei vs. tercih etmeme sebebine kadar. Epeydir de araştırıyorum ama piyasada seçenek yok gibi. Ucuza istiyorsak ya mecbur S9 FE alıp AI desteği olmadan ve Exynos işlemciyle kullanılacak. Ya da bütçe artabilse S9 muazzam ama gel gör ki fiyat olarak 2 katı. Fiyatın da bir ortası olmaması üzücü. Mecbur S9 FE gibi.

Şimdi de iPad9 256 GB kafamı karıştırdı. 15.000 TL'ye alınabiliyor. Çerçeveler beni rahatsız etmez, RAM en azından 4 GB olsa direk alacaktım ama 3GB RAM düşündürücü. Aslında oyun performansı S9 FE'ye göre bayağı iyi ama gelecekte RAM problem olur gibi de geliyor. En azından 4 sene kullanmak istiyorum.

Şimdi de iPad9 256 GB kafamı karıştırdı. 15.000 TL'ye alınabiliyor. Çerçeveler beni rahatsız etmez, RAM en azından 4 GB olsa direk alacaktım ama 3GB RAM düşündürücü. Aslında oyun performansı S9 FE'ye göre bayağı iyi ama gelecekte RAM problem olur gibi de geliyor. En azından 4 sene kullanmak istiyorum.

Hocam mümkün değil ya bence. 3 GB ram bana kalırsa banko sıkıntı ki bide 4 sene diyorsun şansımı bile denemezdim ben olsam. Ben şahsen 6GB'dan aşağısına bakmıyorum bile. Normalde FE felan düşünüyordum ama alırsam gram içime sinmeyecek ve ben de uzun süre kullanmak istiyorum. Onu alırsam da muhtemelen pişman olacağım o yüzden bütçeyi zorlayıp S9 alacağım direkt.

Hocam mümkün değil ya bence. 3 GB RAM bana kalırsa banko sıkıntı ki bir de 4 sene diyorsun şansımı bile denemezdim ben olsam. Ben şahsen 6 GB'dan aşağısına bakmıyorum bile. Normalde FE falan düşünüyordum ama alırsam gram içime sinmeyecek ve ben de uzun süre kullanmak istiyorum. Onu alırsam da muhtemelen pişman olacağım o yüzden bütçeyi zorlayıp S9 alacağım direkt.

Evet S9FE'nin işlemci günümüz için yeterli gözükse de her şey çok hızlı gelişiyor. Uzun kullanım için düz S9 şart gibi ama o kadar da zorlamak istemiyorum.

Bütçem o kadarına yettiğinden S9FE PLUS sipariş verdim. 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Temel işlerde en azından idare eder diye düşünüyorum. Deneyimlerimi paylaşırım.

Son düzenleme: