IPad'in 64'ü zaten yetiyor Android gibi sistem dosyaları çok olmadığı için.
Detaylar
Kim cevapladı?AlperenOruç
Çalışkan
S9 FE modelini anlık olarak kullanıyorum ve size şöyle söyleyebilirim sadece googlda bir iki makale okurum bedava kalem veriyor bir şeyler yazarım derseniz tamam ama hiçbir zaman Apple deneyimi olmayacak. Bir video çektim telefonumdan hemen editleyeyim derseniz onun için Adobe programlarını kullanamazsınız resim cizeyim derseniz kalemi bir Apple kalemi değil. Öğrenciyseniz Apple 10. nesil iPad pt de 13.500 TL'ye alabiliyorsunuz yanına da kalem gene pt de 3200 TL'ye almanızı tavsiye ederim. Bir de şunu eklemem gerek çoğu bilgisayar programı tablete uygulama getirirken iPad versiyonu deniyor.
Cimbom_44
Yetkin
Hocam teşekkürler.
Bu akşam sipariş edeceğim S9FE.
Hocam teşekkürler.
Bu akşam sipariş edeceğim s9FE.
Hayırlı olsun o zaman.
Cimbom_44
Yetkin
Hmm....S9 FE modelini anlık olarak kullanıyorum ve size şöyle söyleyebilirim sadece googlda bir iki makale okurum bedava kalem veriyor bir şeyler yazarım derseniz tamam ama hiçbir zaman Apple deneyimi olmayacak. Bir video çektim telefonumdan hemen editleyeyim derseniz onun için Adobe programlarını kullanamazsınız resim cizeyim derseniz kalemi bir Apple kalemi değil. Öğrenciyseniz Apple 10. nesil iPad pt de 13.500 TL'ye alabiliyorsunuz yanına da kalem gene pt de 3200 TL'ye almanızı tavsiye ederim. Bir de şunu eklemem gerek çoğu bilgisayar programı tablete uygulama getirirken iPad versiyonu deniyor.
S9 FE modelini anlık olarak kullanıyorum ve size şöyle söyleyebilirim sadece googlda bir iki makale okurum bedava kalem veriyor bir şeyler yazarım derseniz tamam ama hiçbir zaman Apple deneyimi olmayacak. Bir video çektim telefonumdan hemen editleyeyim derseniz onun için Adobe programlarını kullanamazsınız resim cizeyim derseniz kalemi bir Apple kalemi değil. Öğrenciyseniz Apple 10. nesil iPad pt de 13.500 TL'ye alabiliyorsunuz yanına da kalem gene pt de 3200 TL'ye almanızı tavsiye ederim. Bir de şunu eklemem gerek çoğu bilgisayar programı tablete uygulama getirirken iPad versiyonu deniyor.
Kalemi kötü derken. S9FE bende de var kalemi müthiş.
Cimbom_44
Yetkin
Hocam bütçemi çok aşıyor. Teşekkür ederim.S9 FE modelini anlık olarak kullanıyorum ve size şöyle söyleyebilirim sadece googlda bir iki makale okurum bedava kalem veriyor bir şeyler yazarım derseniz tamam ama hiçbir zaman Apple deneyimi olmayacak. Bir video çektim telefonumdan hemen editleyeyim derseniz onun için Adobe programlarını kullanamazsınız resim cizeyim derseniz kalemi bir Apple kalemi değil. Öğrenciyseniz Apple 10. nesil iPad pt de 13.500 TL'ye alabiliyorsunuz yanına da kalem gene pt de 3200 TL'ye almanızı tavsiye ederim. Bir de şunu eklemem gerek çoğu bilgisayar programı tablete uygulama getirirken iPad versiyonu deniyor.
Bu arada bütçeniz 15000 değil mi aşmaz ki o zaman. Tablet 13500 kalem 2000.
AlperenOruç
Çalışkan
Kalemi kötü derken. S9FE bende de var kalemi müthiş.
Kalemi ile hiç çizim yapmayı denediniz mi? Ben şahsen resim yapmayı denedim ve herhangi bir iPad ile kıyasladığımız da kaleminin ne denli fark ettiği anlaşılıyor. Apple kalemde basım hissiyatı çok güzel olduğu için çizerlerin terciğidir zaten çoğu grafik tasarımcı ve çizer genellikle Apple kullanıyor. Kalemi web aramalarında kullanışlı ama bir çizer için hiç güzel bir kalem deneyimi sunmuyor.
2. el de bulabiliyorsunuz kalemi öyle önerebilirim
Hocam şu anda kararınız ne? Kafanız karışmışza ya da kararsız kalmışsanız yardımcı olabiliriz.