Bütçe
15.000 TL
İlk attığınız Lenovo gayet iyi ama ben kesinlikle hem paranızı daha iyi kullanma hem daha kaliteli ürünler almanız açısından nakit paranız varsa ikinci ele yönelmenizden yanayım. Örneğin attığım ürünü biraz pazarlıkla ₺10.500'e indirseniz komisyon ile 11'e gelir 1K'ya RAM alsanız 12'ye gelir. Mis gibi bir laptop üstelik 3.5k gibi azımsanamayacak bir miktarda para da cebinizde kalır.

İlk attığınız Lenovo gayet iyi ama ben kesinlikle hem paranızı daha iyi kullanma hem daha kaliteli ürünler almanız açısından nakit paranız varsa ikinci ele yönelmenizden yanayım. Örneğin attığım ürünü biraz pazarlıkla ₺10.500'e indirseniz komisyon ile 11'e gelir 1K'ya RAM alsanız 12'ye gelir. Mis gibi bir laptop üstelik 3.5k gibi azımsanamayacak bir miktarda para da cebinizde kalır.

maalesef arkadaşım ikinci ele pek yönelmek istemiyor

maalesef arkadaşım ikinci ele pek yönelmek istemiyor

Tabi ki arkadaşının vereceği karar ama yine attığımı teklif etmenizi öneririm. 2 yıl garantisi devam eden ve kaliteli bir serisinin ürünü. Bütün markalar giriş, business ve üst seviye olarak farklı isimlerde modeller üretir örneğin Asus'un giriş seviye modelleri Vivobook iken orta seviye modelleri Zenbook'tur Dell'de giriş seviye Inspiron iken Vostro business serisi olarak geçer ve malzeme kalitesi vb. daha iyidir. Ben önerimi yapayım da karar arkadaşınızın olsun.