Bütçe
15.000

kabotajbayramı

Becerikli
Büyük ihtimalle RTX 5070 veya RX 9070 XT ile kullanacağım. Lakin bana 2 adet monitör gerekecek. Hep ikinci bir monitörüm olsun istemişimdir. Biraz daha işin rekabetçi kısmında bulunmasını istiyorum monitörün, curved monitör hiç kullanmadım bu yüzden G65B'ye biraz çekinceli bakıyorum. Bu monitörü düşündüm.

Ayrıca bu monitörün yanında renk olarak sırıtmayacak lakin olabildiğince ucuz ikinci bir monitöre ihtiyacım var. Onu da 27 inç almanın mantıklı olacağını düşündüm görüntü olarak güzel durur diye. Lakin masam olabildiğince ufak bir masa. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Ayrıca 27 inç ve renk olarak sırıtmayacak en ucuz model öneriniz ne olur? Hiçbir özelliği olmasına gerek yok.

Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca ikinci ele açığım, bu düşündüğüm monitörü de yine ikinci elden çözmeyi düşünüyorum.

Büyük ihtimalle RTX 5070 veya RX 9070 XT ile kullanacağım. Lakin bana 2 adet monitör gerekecek. Hep ikinci bir monitörüm olsun istemişimdir. Biraz daha işin rekabetçi kısmında bulunmasını istiyorum monitörün, curved monitör hiç kullanmadım bu yüzden G65B'ye biraz çekinceli bakıyorum. Bu monitörü düşündüm.

Ayrıca bu monitörün yanında renk olarak sırıtmayacak lakin olabildiğince ucuz ikinci bir monitöre ihtiyacım var. Onu da 27 inç almanın mantıklı olacağını düşündüm görüntü olarak güzel durur diye. Lakin masam olabildiğince ufak bir masa. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Ayrıca 27 inç ve renk olarak sırıtmayacak en ucuz model öneriniz ne olur? Hiçbir özelliği olmasına gerek yok.

Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca ikinci ele açığım, bu düşündüğüm monitörü de yine ikinci elden çözmeyi düşünüyorum.
R27QE'ye de bakabilirsiniz.

Büyük ihtimalle RTX 5070 veya RX 9070 XT ile kullanacağım. Lakin bana 2 adet monitör gerekecek. Hep ikinci bir monitörüm olsun istemişimdir. Biraz daha işin rekabetçi kısmında bulunmasını istiyorum monitörün, Curved monitör hiç kullanmadım bu yüzden G65B'ye biraz çekinceli bakıyorum. Bu monitörü düşündüm.

Şimdiden teşekkürler.

G65B çekinceli bakmana gerek yok benim de daha önceden Curved monitörüm olmamıştı ama aldıktan 3-4 gün sonra alıştım ve mükemmel bir monitördü. Masam küçük demişsin ama eğer sığarsa 32 inç versiyonunu al kesinlikle.

G65B'ye çekinceli bakmana gerek yok, benim de daha önceden curved monitörüm olmamıştı ama aldıktan 3-4 gün sonra alıştım ve mükemmel bir monitördü. Masam küçük demişsin ama eğer sığarsa 32 inç versiyonunu al kesinlikle. Monitörün ayağı biraz büyük haberin olsun.
32 inç bir televizyon kullanıyorum hâlihazırda ve inanılmaz rahatsız ediyor geceleri, çok gözümü alıyor. 27 inçten ötesine çıkmam, 2K için zaten 27 inç bence en mantıklısı. Curved monitöre alışırım alışmasına ama hissiyatının çok hoşuma gideceğini düşünmüyorum. Dümdüz bir monitör tercih etmek benim için daha doğru olacaktır.

Almışken biraz daha Hz bakımından hızlı bir şey alayım diyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 inç bir televizyon kullanıyorum hâlihazırda ve inanılmaz rahatsız ediyor geceleri, çok gözümü alıyor. 27 inçten ötesine çıkmam, 2K için zaten 27 inç bence en mantıklısı. Curved monitöre alışırım alışmasına ama hissiyatının çok hoşuma gideceğini düşünmüyorum. Dümdüz bir monitör tercih etmek benim için daha doğru olacaktır.

Yani 32'ye bir şey diyemem tabii, tercih meselesi ama Curved monitör deneyimlemeden karar verilmez bence. Bir teknoloji mağazasına gidip denemenizi tavsiye ederim. Ben hem 27 inç 2K hem 32 inç 2K kullandım ancak aradaki fark monitörün içine girmediğiniz sürece anlaşılmıyor.

Full rekabetçi istiyorsanız 24.5 inç Alienware'in 360Hz monitörü var, ona bakabilirsiniz. 16k idi fiyatı sanırsam.

Yani 32'ye bir şey diyemem tabii, tercih meselesi ama Curved monitör deneyimlemeden karar verilmez bence. Bir teknoloji mağazasına gidip denemenizi tavsiye ederim. Ben hem 27 inç 2K hem 32 inç 2K kullandım ancak aradaki fark monitörün içine girmediğiniz sürece anlaşılmıyor.

Full rekabetçi istiyorsanız 24.5 inç Alienware'in 360Hz monitörü var, ona bakabilirsiniz. 16k idi fiyatı sanırsam.
Full rekabetçi istemiyorum, ortaya karışık bir şeyler istediğim için aslında karar veremedim. G65B de alabilirim, VG27AQML1A de alabilirim. Beni ilgilendiren şey, yanına alacağım ikinci monitörün sırıtmaması. Aynı duvar kağıdı ikisinde de açıkken farklı farklı gözüksünler istemiyorum. Bunun için aynı panel çeşidinden mi almalıyım? Yine 2K mı almalıyım yoksa 1080p 27 inç alsam sorun olur mu? Bunlar takılıyor aklıma daha çok. Ana kullanacağım monitör dert değil kısacası. 240 Hz 2K bir monitör olması yeterli.

Full rekabetçi istemiyorum, ortaya karışık bir şeyler istediğim için aslında karar veremedim. G65B de alabilirim VG27AQML1A de alabilirim. Beni ilgilendiren şey yanına alacağım ikinci monitörün sırıtmaması. Aynı duvar kâğıdı ikisinde de açıkken farklı farklı gözüksünler istemiyorum. Bunun için aynı panel çeşidinden mi almalıyım? Yine 2K mı almalıyım yoksa 1080p 27 inç alsam sorun olur mu? Bunlar takılıyor aklıma daha çok. Ana kullanacağım monitör dert değil kısacası. 240 Hz 2K bir monitör olması yeterli.

Hocam alıyorsan 2K al tabii ki, 27 inçte 1080p cidden çok sırıtıyor. Duvar kâğıdı konusunda da şöyle söyleyeyim:
G65B cidden çok kaliteli bir panele sahip, öyle dandik bir monitör değil. Yanına bir monitör alacaksan kaliteli bir IPS alman lazım.

@BerkayZ87 Hocam sizi her konunun altında görüyorum bilgili birine benziyorsunuz siz de fikirlerinizi belirtebilir misiniz acaba?

Hocam alıyorsan 2K al tabii ki, 27 inçte 1080p cidden çok sırıtıyor. Duvar kâğıdı konusunda da şöyle söyleyeyim:
G65B cidden çok kaliteli bir panele sahip, öyle dandik bir monitör değil. Yanına bir monitör alacaksan kaliteli bir IPS alman lazım.
Aktif olarak oyun oynamayacağım için yan monitörde ancak spotify, discord gibi uygulamalar açık olur. Bu yüzden 27 inç 1080p IPS daha mantıklı olur diye düşündüm 2K'dan ziyade.

1 monitörü VA 1 monitörü IPS alırsan ikisi de kendi çapında sırıtır. Ya ikisini de IPS al ya da ikisini de VA al.

Eğer bütçe aşarım dersen 2 tane 275CQRF-QD alıp yan yana kullanabilirsin.

Yok ben ayrı ayrı istiyorum diyorsan Odyssey G65B'nin yanına 2. el G271, G273, G272, 27G2U V1, M27F veya G27F-2 alabilirsin.

Etiket atmışsın, konuyu görmemişim; kusura bakma.

Son düzenleme:
1 monitörü VA 1 monitörü IPS alırsan ikisi de kendi çapında sırıtır. Ya ikisini de IPS al ya da ikisini de VA al.

Eğer bütçe aşarım dersen 2 tane 275CQRF-QD alıp yan yana kullanabilirsin.

Yok ben ayrı ayrı istiyorum diyorsan Odyssey G65B'nin yanına 2. el G271, G273, G272, 27G2U V1, M27F veya G27F-2 alabilirsin.

Etiket atmışsın, konuyu görmemişim; kusura bakma.
2 tane aynı monitörden alırsam ana monitörümün performansından kısarım gibi hissediyorum hocam yoksa bütçeyi aşardım biraz.

Bu yüzden G65B veya M1A ana monitör olarak alıp yanına sırıtmayacak bir şey alayım istedim. Sizin M1A özelinde ikinci monitör önerileriniz ne olur? Curved monitör deneme şansım olmadı hiç ve rekabetçi olarak zor olur gibi geliyor bana.

Onun haricinde önerileriniz için teşekkür ederim ilk fırsatta bütün yazdığınız modelleri inceleyeceğim. Bu verdiğiniz modellerin masa/duvar koluyla uyumluluğu mevcut mudur? 2 monitörü mümkün değil sığdıramam masama.

Ne kusuru hocam, bir yanlışım mı oldu diye düşündüm sadece. Tekrardan teşekkürler.

2 tane aynı monitörden alırsam ana monitörümün performansından kısarım gibi hissediyorum hocam yoksa bütçeyi aşardım biraz.

Bu yüzden G65B veya M1A ana monitör olarak alıp yanına sırıtmayacak bir şey alayım istedim. Sizin M1A özelinde ikinci monitör önerileriniz ne olur? Curved monitör deneme şansım olmadı hiç ve rekabetçi olarak zor olur gibi geliyor bana.

Onun haricinde önerileriniz için teşekkür ederim ilk fırsatta bütün yazdığınız modelleri inceleyeceğim. Bu verdiğiniz modellerin masa/duvar koluyla uyumluluğu mevcut mudur? 2 monitörü mümkün değil sığdıramam masama.

Ne kusuru hocam, bir yanlışım mı oldu diye düşündüm sadece. Tekrardan teşekkürler.
Ayrıca ikinci elden OLED G6 çözsem sizce nasıl olur? Yanına ne alsam sırıtmaz? OLED'i gerçekten denemek istiyorum.

Son düzenleme: