Bütçe
15.000
2 tane aynı monitörden alırsam ana monitörümün performansından kısarım gibi hissediyorum hocam yoksa bütçeyi aşardım biraz.
Forza gibi oyunlar oynuyorsan cok guzel deneyim elde edersin :D
Bu yüzden G65B veya M1A ana monitör olarak alıp yanına sırıtmayacak bir şey alayım istedim. Sizin M1A özelinde ikinci monitör önerileriniz ne olur? Curved monitör deneme şansım olmadı hiç ve rekabetçi olarak zor olur gibi geliyor bana.
M1A'dan kastin VG27AQML1A mi yoksa VG27AQM1A mi? AQM1A direkt cop monitor, AQML1A guzel fakat G65B yaninda sansi yok.
Ayrıca ikinci elden OLED G6 çözsem sizce nasıl olur? Yanına ne alsam sırıtmaz? OLED'i gerçekten denemek istiyorum.
Gayet guzel olur fakat OLED G6'nin yanina ne koyarsan koy siritir, bunu goze almalisin :rofl:

Bu verdiğiniz modellerin masa/duvar koluyla uyumluluğu mevcut mudur?
Elinde var mi monitor kolu? Ona gore cevap vereyim.

Forza gibi oyunlar oynuyorsan cok guzel deneyim elde edersin :D
Yok hocam yarış oyunlarıyla hiç aram yok. Genelde LoL, CS2, Apex ve bilimum çok oyunculu rekabetçi oyunlar oynuyorum. Onun haricinde canım çektiğinde RDR2, CP77 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum. Genel oynadığım oyunlar rekabetçi oluyor ama.
M1A'dan kastin VG27AQML1A mi yoksa VG27AQM1A mi? AQM1A direkt cop monitor, AQML1A guzel fakat G65B yaninda sansi yok.
Hocam 260 Hz 2K 1 ms Pivot IPS modelden bahsediyorum, VG27AQML1A olarak geçiyor. Bunu düşünmemin sebebi kavisli olmamasaydı G65B'ye kıyasla.
Gayet guzel olur fakat OLED G6'nin yanina ne koyarsan koy siritir, bunu goze almalisin :rofl:
Yani hocam wallpaper olarak sırıtmasa yeter aslında. Discord, Spotify veya yana açtığım uygulama hariç bir vasfı olmayacak. Eğer boyumu aşarsa G65B + önerdiğiniz ikinci el modellerden bakarım.
Elinde var mi monitor kolu? Ona gore cevap vereyim.
Hayır hocam alacağım. Masam dar, G65B'yi direkt koyarım ama ikinci monitörü koyarsam hiçbir şey sığmaz masama. Monitör kolu önerirseniz ayrıca çok sevinirim. Bu ikinci ekran için önerdiğiniz monitörlerin uyumluluklarını nasıl kontrol edebilirim?

Her şey için teşekkürler.

Yok hocam yarış oyunlarıyla hiç aram yok. Genelde LoL, CS2, Apex ve bilimum çok oyunculu rekabetçi oyunlar oynuyorum. Onun haricinde canım çektiğinde RDR2, CP77 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum. Genel oynadığım oyunlar rekabetçi oluyor ama.

Hocam 260 Hz 2K 1 ms Pivot IPS modelden bahsediyorum, VG27AQML1A olarak geçiyor. Bunu düşünmemin sebebi kavisli olmamasaydı G65B'ye kıyasla.

Yani hocam wallpaper olarak sırıtmasa yeter aslında. Discord, spotify veya yana açtığım uygulama hariç bir vasfı olmayacak. Eğer boyumu aşarsa G65B + önerdiğiniz ikinci el modellerden bakarım.

Hayır hocam alacağım. Masam dar, G65B'yi direkt koyarım ama ikinci monitörü koyarsam hiçbir şey sığmaz masama. Monitör kolu önerirseniz ayrıca çok sevinirim. Bu ikinci ekran için önerdiğiniz monitörlerin uyumluluklarını nasıl kontrol edebilirim?

Her şey için teşekkürler.
2'li monitor kolu icin North Bayou F160'a bakabilirsin.

Monitor kolu uyumlulugu icin monitorlerin sitesine girip VESA uyumlulugunu kontrol edeceksin. 75x75 veya 100x100 yaziyorsa monitor kolu destekledigi anlami tasir.

OLED G6 + yan monitor 1. secenek, Odyssey G65B + yan monitor 2. secenek olsun o halde.

2'li monitor kolu icin North Bayou F160'a bakabilirsin.

Monitor kolu uyumlulugu icin monitorlerin sitesine girip VESA uyumlulugunu kontrol edeceksin. 75x75 veya 100x100 yaziyorsa monitor kolu destekledigi anlami tasir.

OLED G6 + yan monitor 1. secenek, Odyssey G65B + yan monitor 2. secenek olsun o halde.
Hocam ilk monitörü direkt kendi standıyla yan monitörü kol ile takacaktım. Tekli kolu yan monitör için düşündüm yani. Ama North Bayou markasına bakarım.

Teşekkür ederim hocam.

OLED G6 hariç fiyat performans bir OLED ürün var mıdır sarı siteden bakınayım? Yoksa OLED G6 veya G65B bakıp dediğiniz yan monitörlerden alacağım. Teşekkür ediyorum.

Hocam bir iletişime geçeyim ben İstanbul'da ikamet ediyorum kargoyla falan kaça gelir diye. Eğer siz iyi fırsat diyorsanız onu alayım geçeyim. Bütçemi esnetebilirim. Bunun yanına ne gider sizce yan monitör olarak? Teşekkürler.

Hocam bir iletişime geçeyim. İstanbul'da ikamet ediyorum, kargoyla falan kaça gelir diye. Eğer siz iyi fırsat diyorsanız onu alayım geçeyim. Bütçemi esnetebilirim. Bunun yanına ne gider sizce yan monitör olarak? Teşekkürler.
Bunun yanına alacağın monitörü tamamen bağımsız düşün çünkü bunun yanına üst seviye IPS bile alsan sırıtır.

Bunun yanına alacağın monitörü tamamen bağımsız düşün çünkü bunun yanına üst seviye IPS bile alsan sırıtır.
Hocam o zaman yan monitör işini erteyelebilirim diye düşündüm, ana bütçemi biraz daha arttırıp ileriye dönük bir monitör alabilirim. Sizin attığınız monitör Ankara'da olduğu için gidip kontrol edemem. İstanbul'dan biraz bakındım kendi çapımda, modeller hakkında bilgi sahibi değilim. 360 Hz G6 OLED gördüm mesela 20k bütçeye. İkinci el üzerinden ne önerirsiniz? Teşekkürler.

@kabotajbayramı, Maltepe'de 21.5K'ya XG27AQDMG satan birisini buldum.

21.5K'ya esnerim dersen yapistir gec.

Pazarlik yaparsin gerci.
Pazarlık yaparım hocam, esnerim esnemesine bir kere alıyorum en nihayetinde almışken adam gibi bir şey alayım. Kişisel merakımdan soruyorum, bu modeli diğer modellerden ayıran şey nedir? 360 Hz ilgimi çekiyordu yalan yok rekabetçi oyunlarda o fpsleri alacağım bir sistem dizecektim 1 sene sonra.