umtluyum

Uzman
Yerel kanalları izlemeye bile tenezzül etmiyorum. Yegâne amacım, laptopumu HDMI ile bağlayıp 4K filmleri canlı ve net görüntü kalitesiyle izlemek.

Fiyatı uygun olduğu için ONVO 55OVF9001UQ almayı düşünüyordum, fakat servisi üzerine bayağı bir şikâyeti var. Sizce alınır mı, yoksa başka öneriniz olur mu? Mümkün olsa akıllı TV bile olmasını istemem çünkü ihtiyacım yok. Sadece görüntü kalitesi güzel olsun, film ve dizileri kaliteli şekilde izleyebileyim istiyorum.

Onvo çok da iyi bir marka değil onun yerine Samsung Smart Monitör M7'ye bakabilirsin. Boş hiçbir özelliği olmayan TV'ler almak yerine fiyatı daha uygun olan bu monitörü almak daha mantıklı. Smart TV özellikleri var, 43 inch 4K tek kötü yan VA panel ve Tizen olması olabilir ama uzun vadede Tizen Android'den daha hızlı kalıyor. Televizyon olarak kullanmak istersen ucuz uydu alıcısı bağlarsın. Şahsen kendimde kullanıyorum bayağı memnumum.

Onvo çok da iyi bir marka değil onun yerine Samsung Smart monitör m7'ye bakabilirsin. Boş hiçbir özelliği olmayan TV'ler almak yerine fiyatı daha uygun olan bu monitörü almak daha mantıklı. Smart TV özellikleri var, 43 inch 4K tek kötü yan VA panel ve Tizen olması olabilir ama uzun vadede Tizen Android'den daha hızlı kalıyor. Televizyon olarak kullanmak istersen ucuz uydu alıcısı bağlarsın. Şahsen kendimde kullanıyorum bayağı memnumum.

Android isterse Next'in TV boxını alabilir. Bende var memnunum.

Onvo çok da iyi bir marka değil onun yerine Samsung Smart monitör m7'ye bakabilirsin. Boş hiçbir özelliği olmayan TV'ler almak yerine fiyatı daha uygun olan bu monitörü almak daha mantıklı. Smart TV özellikleri var, 43 inch 4K tek kötü yan VA panel ve Tizen olması olabilir ama uzun vadede Tizen Android'den daha hızlı kalıyor. Televizyon olarak kullanmak istersen ucuz uydu alıcısı bağlarsın. Şahsen kendimde kullanıyorum bayağı memnumum.

Aslında VA panel olması da kötü değil. Ben de kullanıyorum. Görüntü kalitesi 50.000TL'lik 75inç TCL'den daha güzel. (bugün Teknosa'dan baktım. Aynı video ile kıyasladım)

Onvo çok da iyi bir marka değil onun yerine Samsung Smart Monitör M7'ye bakabilirsin. Boş hiçbir özelliği olmayan TV'ler almak yerine fiyatı daha uygun olan bu monitörü almak daha mantıklı. Smart TV özellikleri var, 43 inch 4K tek kötü yan VA panel ve Tizen olması olabilir ama uzun vadede Tizen Android'den daha hızlı kalıyor. Televizyon olarak kullanmak istersen ucuz uydu alıcısı bağlarsın. Şahsen kendimde kullanıyorum bayağı memnumum.
Monitör ben de düşündüm ama koltukta uzanıp izlemek istiyorum o yüzden 55-60 inç bir şey alacağım. Next'in bir tane güzel TV'sini buldum ama Smart Led yazıyor, QLED'ten çok bir görüntü kalitesi farkı olur mu?

Arkadaşa alternatif olarak Next'in TV'lerini önerebilirim. Genel bir sorun duymadım şu ana kadar haklarında...
Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran 4K Ultra HD Google LED TV

Bu model nasıl sizce?

Monitör ben de düşündüm ama koltukta uzanıp izlemek istiyorum o yüzden 55-60 inç bir şey alacağım. Next'in bir tane güzel TV'sini buldum ama Smart LED yazıyor, QLED'ten çok bir görüntü kalitesi farkı olur mu?

Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran 4K Ultra HD Google LED TV.

Bu model nasıl sizce?

Vallahi panel olarak TCL'in panelini kullanıyor dendi. İncelemesine bakın, kafanıza yatarsa alın gitsin :).

Grundig 50GJQ nasıl bir TV sizce? QLED olması ilgimi çekti.