Bütçe
15.000 TL
Gaming Gen'dekinin en temel eksisi ANSI dizilim, o senin için önemli bir şeyse dikkat et. Harici aynı klavye zaten, alınır.

Wooting analog klavyelerin babası olan marka, için rahat alabilirsin. Son ürünleri fazlasıyla rafine ve kaliteli. Yazılım olarak da en iyilerden.
Ansı dizilim problem değil benim için ya artık almam da gerekli klavyesiz bir durumdayım artık bakalım.

Bu arada neden 15.000'e baktığını da sorsam :D
Yani Wooting 80HE çikilop bir klavye, alınıp geçilir kesinlikle ama o parayı bir klavyeye vermek de birazcık uç bir nokta açıkçası.

Peki hocam bu konuda herkese gitmeyecek bir ürünü bu açıklamayı yapmadan öneriliyor neden ne o zaman?
Madem herkese gitmiyor o zaman önerirken açıklamasını yap. 13 bin TL harcatıp adama hiç işine yaramayacak ürün aldırma ihtimali kafandan geçmiyor mu? Zaten özel olarak gravastar tarzı ürün arayan da ona göre konu açar belirtir en kötü.

Kafandan geçmiyor mu? Düzgün bir üslupla konuşun lütfen bak bakalım ben öneri yapmış mıyım veya alsın almasın demiş miyim sadece kötü ürün değil onu dedim oranızla buranızla okuyup triplere girmeyin.

Wlmouse yapıştırırdım ben. Özellikle Beyaz rengi harika duruyor.

Gravastar balon bir marka. Ürünleri kalite olarak kötü değil ama sadece tema olarak garip ürünleri seven ve setup yapmaya yarayan insanlara yönelik. Performans bakımından kötü olmasa da konfor bakımından eksikleri var. Ayrıca fiyatları uçuk. Kendi ürünlerini sattıkları fiyata aynı görsel ve performans olarak kusursuz ürün satarken kendileri gibi konfor elementini devre dışı bırakmayan ürünler fazlasıyla var.

Arkadasin bahsettigi hangi WLM modeli bilmiyorum ancak bende Ying 75 Forged Carbon Fiber modeli var, 7 aydir kullanıyorum. Cok farkli seviyede bir klavye. Beyaz olan versiyonu var, uzerindeki resim cok estetik ve harflerin keycaplerin ustunde degil de sana bakan kisimda olmasi cok guzel benim cok isime geliyor kullanirken. Klavye muadillerine gore %50 daha hafif bu yuzden ileri geri ittirirken cok rahatlik sagliyor. Hissiyat ve ses de aşırı hosuma gitti, domino tasi gibi tok sesi var. 2 farkli Switch secenegi ile geliyor ancak urunun tedarigini yapan Wraith sanirim Gateron switchlerini getiriyor sadece, bence ikisi arasindan Gateron daha iyi zaten o yuzden problem yok. 80HE onermem kisisel gorusum. Zaten fareleri da en ust seviyede yapiyorlar. Ben bu saatten sonra WLMouse'dan sasmam gibime geliyor.