25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Normalde NanoPi R6S alacaktım fakat 2 aydır stoğa gelmiyor. Bütçem en fazla 15.000 TL. Herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum, sorunsuz ve çok iyi performans alabileceğim mini PC önerir misiniz? Mümkünse inceleme videoları olsun. Uzun ömürlü olsun.

@NYTMARE @Liguori

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla mini PC almana gerek yok. Herhangi bir PC olabilir.

Tek ihtiyacın olan şey en az dört çekirdekli, son 10 senede çıkan bir işlemci, düşük güç tüketimli. Ve iki tane LAN portu. Bir tanesi zaten anakarrta olacak. Diğer için TP-Link TX201 alabilirsin.

Örnek:

Buna TX201 alıp işi bitirebilirsin. Örnek amaçlı. Benzeri bir sürü PC var.

Mesh sistem dışında evet.

İlla mini PC almana gerek yok. Herhangi bir PC olabilir.

Tek ihtiyacın olan şey en az dört çekirdekli, son 10 senede çıkan bir işlemci, düşük güç tüketimli. Ve iki tane LAN portu. Bir tanesi zaten anakarrta olacak. Diğer için TP-Link TX201 alabilirsin.

Örnek:

Buna TX201 alıp işi bitirebilirsin. Örnek amaçlı. Benzeri bir sürü PC var.
Peki sıfır olarak öneri yapabilir misiniz? İkinci el almak istemiyorum. Ayrıca bütçenin tamamını kullanmanıza gerek yok, eğer daha düşük fiyatlı bir ürün ihtiyacımı karşılayacaksa alabilirim. Mini PC benim için daha iyi olur.

Mesh sistem dışında evet.

Peki sıfır olarak öneri yapabilir misiniz? İkinci el almak istemiyorum. Ayrıca bütçenin tamamını kullanmanıza gerek yok, eğer daha düşük fiyatlı bir ürün ihtiyacımı karşılayacaksa alabilirim. Mini PC benim için daha iyi olur.

O paraya en iyi cihaz attığım Lenovo onun dışında o cihaza 1 ya da 2.5 gbit portu alıp cihazı kullanmaya başlayabilirsin 1 gbit olanı atmıştım bu da 2.5 gbit olanı Türkiye'de bulursam onu da atabilirim ama cihaz kısaca bu yani bunun da avantajı cihazı hem router hem de nas olarak kullanmak istersen cihazın bu hızlarda portlara ihtiyacı var ama nas yoksa diğer konudaki attığım cihaz yeterli.

O paraya en iyi cihaz attığım Lenovo onun dığında o cihaza 1 ya da 2.5 gbit portu alıp cihazı kullanmaya başlayabilirsin 1 gbit olanı atmıştım bu da 2.5 gbit olanı Türkiye'de bulursam onu da atabilirim ama cihaz kısaca bu yani bunun da avantajı cihazı hem router hem de nas olarak kullanmak istersen cihazın bu hızlarda portlara ihtiyacı var ama nas yoksa diğer konudaki attığım cihaz yeterli.
Ek adaptör almaya gerek var mı yoksa içinden çıkıyor mu?