Detaylar
Kim cevapladı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
İlla mini PC almana gerek yok. Herhangi bir PC olabilir.
Tek ihtiyacın olan şey en az dört çekirdekli, son 10 senede çıkan bir işlemci, düşük güç tüketimli. Ve iki tane LAN portu. Bir tanesi zaten anakarrta olacak. Diğer için TP-Link TX201 alabilirsin.
Örnek:
Buna TX201 alıp işi bitirebilirsin. Örnek amaçlı. Benzeri bir sürü PC var.
Tek ihtiyacın olan şey en az dört çekirdekli, son 10 senede çıkan bir işlemci, düşük güç tüketimli. Ve iki tane LAN portu. Bir tanesi zaten anakarrta olacak. Diğer için TP-Link TX201 alabilirsin.
Örnek:
25457
Uzman
Mesh sistem dışında evet.
Peki sıfır olarak öneri yapabilir misiniz? İkinci el almak istemiyorum. Ayrıca bütçenin tamamını kullanmanıza gerek yok, eğer daha düşük fiyatlı bir ürün ihtiyacımı karşılayacaksa alabilirim. Mini PC benim için daha iyi olur.İlla mini PC almana gerek yok. Herhangi bir PC olabilir.
Örnek:
Mesh sistem dışında evet.
Peki sıfır olarak öneri yapabilir misiniz? İkinci el almak istemiyorum. Ayrıca bütçenin tamamını kullanmanıza gerek yok, eğer daha düşük fiyatlı bir ürün ihtiyacımı karşılayacaksa alabilirim. Mini PC benim için daha iyi olur.
O paraya en iyi cihaz attığım Lenovo onun dışında o cihaza 1 ya da 2.5 gbit portu alıp cihazı kullanmaya başlayabilirsin 1 gbit olanı atmıştım bu da 2.5 gbit olanı Türkiye'de bulursam onu da atabilirim ama cihaz kısaca bu yani bunun da avantajı cihazı hem router hem de nas olarak kullanmak istersen cihazın bu hızlarda portlara ihtiyacı var ama nas yoksa diğer konudaki attığım cihaz yeterli.
25457
Uzman
Ek adaptör almaya gerek var mı yoksa içinden çıkıyor mu?O paraya en iyi cihaz attığım Lenovo onun dığında o cihaza 1 ya da 2.5 gbit portu alıp cihazı kullanmaya başlayabilirsin 1 gbit olanı atmıştım bu da 2.5 gbit olanı Türkiye'de bulursam onu da atabilirim ama cihaz kısaca bu yani bunun da avantajı cihazı hem router hem de nas olarak kullanmak istersen cihazın bu hızlarda portlara ihtiyacı var ama nas yoksa diğer konudaki attığım cihaz yeterli.
Ek adaptör almaya gerek var mı yoksa içinden çıkıyor mu?
Güç kablosunu diyorsan bilmiyorum dur ona bir bakayım.
25457
Uzman
Siz link atın, icinden güç kablosu cıkarsa almam cıkmazsa alırım.Güç kablosunu diyorsan bilmiyorum dur ona bir bakayım.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
İkinci el istemiyorsan hem sıfır, hem minik, hem iki LAN portlu, hem de simetrik SQM performansı iyi bunun dışında bulamazsın.
Lenovo olanı alsa daha iyi değil mi işlemcisi bunlardan kat ve kat daha iyi.
İkinci el istemiyorsan hem sıfır, hem minik, hem iki LAN portlu, hem de simetrik SQM performansı iyi bunun dışında bulamazsın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet