Detaylar
Kim cevapladı?@NYTMARE dediği Lenovo tiny M720Q nasıldır? Mini değil fakat iyi performansı varsa alabilirim.
Bu arada adaptörü buymuş ama PC'yi satın alırken geliyor mu satıcı belirtmemiş yoksa bunu alırsın.
25457
Uzman
Peki Lenovo'yu kullanıp memnun olan var mı, veya bufferbloat skorunu paylaşan birisi var mı?Bu arada adaptörü buymuş ama PC'yi satın alırken geliyor mu satıcı belirtmemiş yoksa bunu alırsın.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Normalde daha iyi ama tek ethernet portu var ve aksesuar ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi SFF ikinci el PC 3000-5000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.@NYTMARE dediği Lenovo Tiny M720Q nasıldır? Mini değil fakat iyi performansı varsa alabilirim.
O 7 ve 6. yere takılabilen ekstra aksesuarları ben hiç görmedim bizim piyasada. O yüzden alsan bir şeyine yaramaz. USB-Ethernet adapptörü kullanman gerekir ama onların chipsetleri de hep sıkıntılı, tavsiye etmiyorum.
25457
Uzman
NanoPi R6S ile Dark MPC olanın farkları ne peki? Aralarındaki fiyat farkına değer mi yoksa R6S'in stoğa gelmesini beklemeli miyim?Normalde daha iyi ama tek ethernet portu var ve aksesuar ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi SFF ikinci el PC 3000-5000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.
Eki Görüntüle 215333
O 7 ve 6. yere takılabilen ekstra aksesuarları ben hiç görmedim bizim piyasada. O yüzden alsan bir şeyine yaramaz. USB-Ethernet adapptörü kullanman gerekir ama onların chipsetleri de hep sıkıntılı, tavsiye etmiyorum.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Biri ARM diğeri x86. Bence N150 daha mantıklı. Ayrıca ben artık NanoPi gibi ürünlerin stoğa gireceğini inanmıyorum. 2026'da her şeye değişecek Şubat'a doğru.NanoPi R6S ile Dark MPC olanın farkları ne peki? Aralarındaki fiyat farkına değer mi yoksa R6S'in stoğa gelmesini beklemeli miyim?
Piyasada ne bulabiliyorsan almanın vakti artık.
Şahsen ikinci el normal bilgisayar tavsiye ediyorum. 15 bin yerine 3-5 bin fiyatlar. Eğer minik olması gerekmiyorsa en iyi çözüm.
25457
Uzman
Hiç bilgim olmadığı için dolandırılmak veya kötü ürün almak istemiyorum. Temizini bulabileceğimi düşünmüyorum. İkinci el alışveriş yapmadım hiç. Başka alternatif yoksa N150 alacağım.Şahsen ikinci el normal bilgisayar tavsiye ediyorum. 15 bin yerine 3-5 bin fiyatlar. Eğer minik olması gerekmiyorsa en iyi çözüm.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu da var GMKtec bilindik marka.
Stok olsa tabii ki NanoPi daha mantıklı ama yok ve gelince belki iki-üç katı gelecek.
Stok olsa tabii ki NanoPi daha mantıklı ama yok ve gelince belki iki-üç katı gelecek.
25457
Uzman
Bütçemi aşıyor maalesef. 15.000 TL altında alternatif varsa bakabilirim. N150'nin Wİ-Fİ 5 olduğu yazıyor, sorun olur mu?
Teknobiyotik mağazadan satış yapıyorsa oradan da alabilirim.
Normalde daha iyi ama tek Ethernet portu var ve aksesuar Ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi sff ikinci el PC 3000-5.000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.
Eki Görüntüle 215333
Cihaza Wi-Fi slotunun olduğu yerden Ethernet adaptörü takılabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician