@NYTMARE dediği Lenovo Tiny M720Q nasıldır? Mini değil fakat iyi performansı varsa alabilirim.
Normalde daha iyi ama tek ethernet portu var ve aksesuar ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi SFF ikinci el PC 3000-5000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.

1767368633453.webp

O 7 ve 6. yere takılabilen ekstra aksesuarları ben hiç görmedim bizim piyasada. O yüzden alsan bir şeyine yaramaz. USB-Ethernet adapptörü kullanman gerekir ama onların chipsetleri de hep sıkıntılı, tavsiye etmiyorum.

Normalde daha iyi ama tek ethernet portu var ve aksesuar ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi SFF ikinci el PC 3000-5000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.

Eki Görüntüle 215333

O 7 ve 6. yere takılabilen ekstra aksesuarları ben hiç görmedim bizim piyasada. O yüzden alsan bir şeyine yaramaz. USB-Ethernet adapptörü kullanman gerekir ama onların chipsetleri de hep sıkıntılı, tavsiye etmiyorum.
NanoPi R6S ile Dark MPC olanın farkları ne peki? Aralarındaki fiyat farkına değer mi yoksa R6S'in stoğa gelmesini beklemeli miyim?

NanoPi R6S ile Dark MPC olanın farkları ne peki? Aralarındaki fiyat farkına değer mi yoksa R6S'in stoğa gelmesini beklemeli miyim?
Biri ARM diğeri x86. Bence N150 daha mantıklı. Ayrıca ben artık NanoPi gibi ürünlerin stoğa gireceğini inanmıyorum. 2026'da her şeye değişecek Şubat'a doğru.

Piyasada ne bulabiliyorsan almanın vakti artık.

Şahsen ikinci el normal bilgisayar tavsiye ediyorum. 15 bin yerine 3-5 bin fiyatlar. Eğer minik olması gerekmiyorsa en iyi çözüm.

Şahsen ikinci el normal bilgisayar tavsiye ediyorum. 15 bin yerine 3-5 bin fiyatlar. Eğer minik olması gerekmiyorsa en iyi çözüm.
Hiç bilgim olmadığı için dolandırılmak veya kötü ürün almak istemiyorum. Temizini bulabileceğimi düşünmüyorum. İkinci el alışveriş yapmadım hiç. Başka alternatif yoksa N150 alacağım.

Normalde daha iyi ama tek Ethernet portu var ve aksesuar Ethernet portunu ben ülkemizde hiç görmedim. Ki zaten bunlarda ikinci el. İlk attığım linkteki gibi sff ikinci el PC 3000-5.000 TL civarı olacak ve çok daha iyi bence.

Eki Görüntüle 215333

Cihaza Wi-Fi slotunun olduğu yerden Ethernet adaptörü takılabiliyor.