Mini PCI-e opsiyonu da var ayni ilanda.

Bu ThinkCentre'ları hiç kullanmadığım hiçin hangisi takılabilir bilmiyorum.
Ben a e olan diye biliyorum ChatGPT ile Gemini da aynı cevabı veriyor.
Kesin bir bilginizin olduğu ve incelemesi fazla modelleri önerebilir misiniz? Alırsam ve bir şey uyumsuz olursa ikinci el olduğu için iade edemem. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Asus ZenWİFİ XD6 ile mesh kuracağım.

NanoPi R6C veya R5S modellerine baktım fakat pahalıymış.

Kesin bir bilginizin olduğu ve incelemesi fazla modelleri önerebilir misiniz? Alırsam ve bir şey uyumsuz olursa ikinci el olduğu için iade edemem. İlgilendiğiniz için teşekkürler. ASUS zenwifi XD6 ile mesh kuracağım.

Nanopi r6C veya r5s modellerine baktım fakat pahalıymış.

Lenovo'da bu Wi-Fi kartı var mış yani a e girişli o slot.

Mini PCI-e opsiyonu da var ayni ilanda.

Bu ThinkCentre'ları hiç kullanmadığım hiçin hangisi takılabilir bilmiyorum.

Aslında aklımda Wi-Fi slotuna 2 portlu 2.5 gbit bir kart takmak var böylece 1 tane NVMe slotu boşta kalıyor orayada SSD takıp sistemde nas da yapabilir.

Son düzenleme:
Seçenek olarak başka ne önerebilirsiniz peki? Lenovo ile bufferbloat testi sonucunu paylaşan veya çok fazla kullanan kişi olmadığı için pek güvenemiyorum. İade etme seçeneğim yok çünkü.

Seçenek olarak başka ne önerebilirsiniz peki? Lenovo ile bufferbloat testi sonucunu paylaşan veya çok fazla kullanan kişi olmadığı için pek güvenemiyorum. İade etme seçeneğim yok çünkü.
Hocam o işlemci 2500/2500 mbit interneti sqm ile kullanır aynı zamanda ağır nas işleminide yapar ve hala işlem gücü kalır.

Hocam o işlemci 2500/2500 mbit interneti sqm ile kullanır aynı zamanda ağır nas işleminide yapar ve hala işlem gücü kalır.
Hocam kurulumu nasıl yapacağım, dediğinizi alıp takmak ve Windows kurmak dışında yapacağım başka bir şey var mı? Ve tüm bu işlemleri yaparken daireme gelen fiber kablo o cihaza bağlı olmak zorunda mı?

Ayrıca buna SFP takabilir miyim?

Bu Lenovo'yu alırsam ve evin ortasındaki dolabın üstüne koyarsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çok ısınır mı, arada temizleyeceğim tozlarını. 7/24 çalışacak zaten.

Bu Lenovo'yu alırsam ve evin ortasındaki dolabın üstüne koyarsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çok ısınır mı, arada temizleyeceğim tozlarını. 7/24 çalışacak zaten.

Hava alırsa iyi olur ama bu cihazlar zaten 7/24 ofis ortamında çalışması için tasarlanıyor 6 ayda bir içini aç temizle işlemci macununu yenile yeter.

Hava alırsa iyi olur ama bu cihazlar zaten 7/24 ofis ortamında çalışması için tasarlanıyor 6 ayda bir içini aç temizle işlemci macununu yenile yeter.
Anladım hocam. Son olarak alacaklarımı atabilir misiniz, bayağı karıştı çünkü. Ayrıca 7500 TL ödenir mi bu cihaza?