Peki bunu kurarken fiber internet kablosuna bağlı olması şart mı? Yoksa sadece kurduktan sonra internet kablosuna bağlamam yeterli olur mu? Dediğim gibi arada çok mesafe var çünkü.
Kurduktan sonra bağlaman yeterli.
Peki bunu kurarken fiber internet kablosuna bağlı olması şart mı? Yoksa sadece kurduktan sonra internet kablosuna bağlamam yeterli olur mu? Dediğim gibi arada çok mesafe var çünkü.
Teşekkürler, son olarak alacağım şeyleri atabilir misiniz? N11, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon gibi yerlerden olursa sevinirim.
Hocam peki Raspberry Pi 5 yerine R6C veya M5 alırsam daha iyi olur mu? Aralarında 1-2 bin fark var, almışken iyisini alayım eğer değecekse.Pi 5 ürünleri o tarz yerlerde pek olmaz ve olsalarda pahalı olur attığım site iyidir resmi satıcıdır oradan alabilirsin.
Hocam peki Raspberry Pi 5 yerine r6C veya M5 alırsam daha iyi olur mu? Aralarında 1-2 bin fark var, almışken iyisini alayım eğer değecekse.
Bunların hepsi 5.000 TL tutuyor r6c ise adaptörüyle 11.000 TL tutuyor M5 hangisi bilmiyorum.
Pi 5 daha iyi.
Anladım hocam, mesela bir sorun yaşarsam yardımcı olurlar mı? Amazon veya Hepsiburada kesin yardımcı oluyor fakat SAMM olur mu bilemiyorum.SAMM Market çok güvenilir. Oradan bir sürü kez alışveriş yaptım ben. Türkiye'deki yetkili Raspberry Pi distribütörü.
Mevcut Pi 5 ve eski 3B+ cihazlarımı oradan aldım. Aksesuarlarını da.