Hero'nun iki çekirdeği var ve güçlü değil. Ben GigaFiber ile şahsen memnun değilim. Download ve Upload'da 10ms bufferbloat sorunu var. Tabii bu bana göre sorun, normalde çok iyi bir sonuç, çoğu kişi memnun olur.
Sonra BE230 gibi memnun olmama ihtimalin var.
Benim tek bulduğum bu.
Amazon ve diğer yerlere de baktım ama N150'li cihazlar ya yok ya da çok daha pahalı.
Senin için en önemli olan şey işlemci ve iki adet RJ45 portu olması. O yüzden illa Lenovo olmasına gerek yok. NanoPi modelleri stokta olsa o da çok mantıklı bir çözüm. Onların çünkü 2.5G portu var.
Bence sen sadece mini PC (router), Switch ve Challenger (Wi-Fi AP) al şimdilik. Eğer çekim gücünden memnun olmazsan yanına Buddy 6 alırsın. Boşuna şimdiden Buddy 6 almaya gerek yok, bir yere gitmiyor o. Fiyatı çok artacak bir şey değil.
Challenger yerine Hero da alabilirsin. Biraz daha pahalı ama Wi-Fi ve router olarak tıpatıp aynılar. Tek farkları Hero'da daha fazla RJ45 portu var.
Hatta şimdilik sadece Hero'yu alıp, router olarak kullanmayı deneyebilirsin. Beğenmezsen mini PC alırsın ve mini PC'yi router yaparsın, Hero'yu ise Wi-Fi AP yaparsın. Halen beğenmezsen ileride Challenger veya Buddy 6 alırsın. Böylece Switch almana da gerek kalmaz. Hero'nun portlarını kullanırsın.