Bütçem 15.000. Okul için ve boş zamanlarımda film/dizi izleyeceğim. Bu sebeplerden dolayı ekranı, sesi ve kalem desteği iyi olması lazım. İnternette Honor Pad V9 ilgimi çekti. Benim ihtiyaçlarımı karşılar mı? Karşılamıyorsa başka marka/ model öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Alınabilir bir tablet. İhtiyacınızı karşılaşmaması için sebep göremedim. Yanında kılıf ve kalem de geliyormuş. Gördüğüm kadarıyla 3 yıl da güncelleme garantisi var mış. Benim ikizlerde Mi Pad 6 var ve gayet de yetiyor. Bu daha üstün.
Doğrudur hocam ama yine de bir alan kişinin görüşü de lazım bence. Kağıt üstünde iyi gibi. Pek emin değilim.Alınabilir bir tablet. İhtiyacınızı karşılaşmaması için sebep göremedim. Yanında kılıf ve kalem de geliyormuş. Gördüğüm kadarıyla 3 yıl da güncelleme garantisi var mış. Benim ikizlerde Mi Pad 6 var ve gayet de yetiyor. Bu daha üstün.
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuz nedir? Ekosistemden soruyorum.Bütçem 15.000. Okul için ve boş zamanlarımda film/dizi izleyeceğim. Bu sebeplerden dolayı ekranı, sesi ve kalem desteği iyi olması lazım. İnternette Honor Pad V9 ilgimi çekti. Benim ihtiyaçlarımı karşılar mı? Karşılamıyorsa başka marka/ model öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Realme 11 pro.