15.000 TL'ye ikinci el toplama sistem önerisi

Bütçe
15.000 TL

Daha atayım mı yeterli mi?

15.000 TL'ye oyun oynamak için bilgisayar arıyorum, ikinci el olarak fiyat 2-3 bin TL oynayabilir çok sıkıntı değil bir de SSD var.

İşlemci: Intel Core i5 6600K
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060
RAM: 10 GB DDR4 (8 GB DDR4 + 2 GB DDR4 )
SSD: 512 SATA SSD
Windows 10 Home
Anakat dahil 7.300 TL

Açıklamayı okumamışsın. Ben kime ne laf anlatıyorum ki...

4 ay valorantdan cihaz banlari vardir baska sorunlari yoktur.

Bu arada şunu da söyleyeyim; Riot'un anakartlarla alakalı politikası oldukça katı, bu tarz anakartlar cezaları bittikten sonra gözlem altına alınıyor. Bu yüzden de oldukça risk barındırıyorlar.

neyi komik buldunuz

Açıklamayı okumamışsın. Ben kime ne laf anlatıyorum ki...

4 ay valorantdan cihaz banlari vardir baska sorunlari yoktur.

Pulse 6600 takılı şuan sistemimde stutteringden geçilmiyor, madem bu kadar bilgilisin AMD hakkında seni teknik destek ekibine alalım forumda tonlarca açılan Stuttering sorunlarına da ÖSYM kategorisindeki gibi yardımcı ol dostum.

Ki piyasayı az çok bilen birisi 5600'ü FB gruplarından rahatlıkla 3K'ya bulabileceğini bilir, HWID bansız donanımlar arıyorsan illa 2K'ya da dolu AM4 anakart var.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ile ilgili çözümleri dünya kere yaptı buradaki arkadaşlar, stabil olan çoğu sürümde bahsettiğin sorunlar olmuyor.
Ben bilgimi birini ezmek için kullanmıyorum senin gibi.

öylemi 15k bütçeyle gidip 14400f mi öneriyim
14400F önermedim ben zaten, 5500-6600 sistem önerdim dostum.
Önerimi okusaydın bari.

Şu mesajıma ek geçeyim o hâlde; İşlemci soğutucu olarak X123 yeterli olacaktır. SSD'yi de konu sahibi elinde olduğunu belirtmiş.

Hem ben işlemciye vericeğin parayı git ekran kartına ver diyorum işlemcinin çok güçlü olmasına gerek yok

Ben NVIDIA ekran kartlı sisteme AMD işlemci önermiyorum

BIOSTAR yerine az daha üstüne MSI gibi markalar var onları da değerlendirebilirsin bu modelin soğutması kötü diye biliyorum ve kartın bakıma ihtiyacı var.

Toplamda 17.8k bütçeni 2 3K daha aşabilirim diye belirttiğin için geçtim bütçeni.
Yanlış anlamadıysam elinde SSD var o yüzden SSD atmadım. Eğer kasa istiyorsan PSU'yu enermax 600W seçip yanına zoko kasa alabilirsin.
2. elde alacağın ürünlerde pg yoktu belki satıcıyı ikna edip pg yaptırtabilirsin.
Bütçe çıkarsa ilk sayfada atılan sistemler fena değil.

Eğer ileride sistemi yükseltirim diyorsan 2. 8400F 0 olarak B650mt alabilirsin.

15k bütçede 1660 Ti öneren ilk insansın ve bana beğenmedim atmışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…