Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
Guneyxz 2
Uzman
Merhaba, 15 bin lira bütçem var. Klavye ve mouse almak istiyorum ama kafam çok karışık. FPS oyunları oynuyorum (Wraith'ya da Çin markalarını istemiyorum, bilindik markalar olursa çok sevinirim.)
Çin markaları derken? 15 bin liraya Çin markası dediğiniz markalardan çok güzel comb yapılır aslında bilindik markalardanda yapılır ama aynı kalitede olmaz.
Bilindik marka derken hocam? Rampage mi önerelim. Wraith'in her ürünü güzel değil ama 15.000 TL bütçe ayırabiliyorsanız güzel ekipmanlar var.Merhaba, 15 bin lira bütçem var. Klavye ve mouse almak istiyorum ama kafam çok karışık. FPS oyunları oynuyorum (Wraith ya da Çin markalarını istemiyorum, bilindik markalar olursa çok sevinirim.)
Guneyxz 2
Uzman
Ayrıca ikisine 15 değmez klavyede zaten 4-5 bin TL'lik klavyeler yeterince iyi mouseyede 6 bin verseniz gayet yeterli olabilir bence.
Guneyxz 2
Uzman
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye
ajazzturkiye.com
Guneyxz 2
Uzman
WLMouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Carlzberg 22
Uzman
"Çin malı istemiyorum" ön yargısı bu bütçede türkçeye şöyle çevrilir hocam:
Ben para saçıyorum ancak saçtığım paranın karşılığında gerçek premium ürünler yerine sadece üzerinde bilindik marka yazıyor diye plastik almayı normal karşılıyorum.
Not: Malum markaların çoğu da üretimlerini Çin'de yaptırıyor bu arada aslında burada da büyük bir ironi var
Mesela,
wraithesports.com
Şu mouse varken magnezyumdan, yine bu şekilde karbon fiberden mouselar varken, hiçbiri olmadı özel kompozitlerden yapılanlar varken o bütçede başka ne alacaksınız ki? Gerçekten malum markaların plastik ürünlerine mi vereceksiniz parayı?
Bunlara rağmen yine de ben almam bunları diyorsanız, Viper V4 Pro alın geçin madem de yazık yani.
Klavye olarak da belli bir bütçeden sonra en önemli şey alüminyum kasası oluşu.
Tercihlerinizi belirtirseniz, tuş sayısı, switch tipi, renk vb. ona göre yardımcı olabiliriz.
Ben para saçıyorum ancak saçtığım paranın karşılığında gerçek premium ürünler yerine sadece üzerinde bilindik marka yazıyor diye plastik almayı normal karşılıyorum.
Not: Malum markaların çoğu da üretimlerini Çin'de yaptırıyor bu arada aslında burada da büyük bir ironi var
Mesela,
WLMouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Bunlara rağmen yine de ben almam bunları diyorsanız, Viper V4 Pro alın geçin madem de yazık yani.
Klavye olarak da belli bir bütçeden sonra en önemli şey alüminyum kasası oluşu.
Tercihlerinizi belirtirseniz, tuş sayısı, switch tipi, renk vb. ona göre yardımcı olabiliriz.
Bilindik dediğin markalar zaten Çin'de üretim yapıyor hatta RAWM ile Razer'ın fabrikası aynıydı galiba. Çinli ürünler kötüdür algısını yıkın artık inovasyondan uzak markalar anca paranızı sömürüyor.
Çok güldüm buna ya
.
"Çin malı istemiyorum" ön yargısı bu bütçede türkçeye şöyle çevrilir hocam:
Not: Malum markaların çoğu da üretimlerini Çin'de yaptırıyor bu arada aslında burada da büyük bir ironi var![]()
Çok güldüm buna ya
Yeni konular
-
-
Elektronik Samsung Odyssey G5 2K OLED monitör 17.099 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
Bambu A1 Lab vs Creality i7 Sparkx vs Anycubic Kobra X vs Flashforge ad5x
- kulesogutucu
-
-
-