Bütçe
15.000 TL
Ekran kartım RTX 4060 Ti, işlemcim Ryzen 5 5600.

Kasam kırıldığından uzay montaj kullanıyorum ve bir kasa almak istiyorum, iyi olmasına gerek yok, iş yapsın yeter. + olarak bir şeyler izlemeyi sevdiğimden ve mevcxut monitörüm bana küçük gelmeye başladığından 24.5 inç 1080P 165HZ (2 metre uzaktan yatarak dizi izliyorum bazen) aşağıdaki 32 inç 1440P AOC VA monitörü beğendim, sizce mantıklı mı? 4K'ya hem bütçe hem de sistem yetmiyor.

Kasa ve monitör dışında SSD monitör kolu ve led şerit de almayı düşünüyorum ama bunlar ertelenebilir, bütçemi aşmak istemiyorum.

Edit: başlığı düzenleyip 15 bin TL'ye kadar yazmışlar ama mümkün olduğu kadar ucuz olmasını istiyorum. İkisi beraber 12-13'e kapatılabiliyorsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
24.5" ekrandan bir anda 32" ekrana geçmek alışma noktasında zorluklar yaratabilir. Ayrıca rekabetçi oynuyorsanız 27" sonrası pek mantıklı olmuyor. Kendi kullandığım AOC Q27G4ZR 2K 240Hz monitoru oneririm. Benzer fiyata bir de KTC H27E6 var, onun renk gamutu biraz daha geniş, degerlendirilebilir. VA panel kontrast noktasında dizi/film açışında daha iyi olur. Hibrit bir sey bakayim derseniz G65B de olabilir fakat onun ogrenci indirimleri artik bitti diye biliyorum. Bir tık önceliginize gore karar vermeniz gerekecek. Benim onerdigim urun su anda 11K, butceyi zorlamadan tercih edebilirsiniz.

24.5" ekrandan bir anda 32" ekrana geçmek alışma noktasında zorluklar yaratabilir. Ayrıca rekabetçi oynuyorsanız 27" sonrası pek mantıklı olmuyor. Kendi kullandığım AOC Q27G4ZR 2K 240Hz monitoru oneririm. Benzer fiyata bir de KTC H27E6 var, onun renk gamutu biraz daha geniş, degerlendirilebilir. VA panel kontrast noktasında dizi/film açışında daha iyi olur. Hibrit bir sey bakayim derseniz G65B de olabilir fakat onun ogrenci indirimleri artik bitti diye biliyorum. Bir tık önceliginize gore karar vermeniz gerekecek. Benim onerdigim urun su anda 11K, butceyi zorlamadan tercih edebilirsiniz.
Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. arkama yaslanıp gamepad ile oynayacağımdan büyüklük bence sorun olmaz. hatta 24.5 inç küçük geliyor şu an. G65B bana da mantıklı geliyordu ama fiyatları çok pahalı. Ek olarak kasa önerme şansınız varsa sevinirim.

Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. arkama yaslanıp gamepad ile oynayacağımdan büyüklük bence sorun olmaz. hatta 24.5 inç küçük geliyor şu an. G65B bana da mantıklı geliyordu ama fiyatları çok pahalı. Ek olarak kasa önerme şansınız varsa sevinirim.
34'' al o zaman hocam.Şuan benim kullandığım ikinci monitör şu:
https://www.gaming.gen.tr/urun/7114...wqhd-adaptive-sync-va-kavisli-gaming-monitor/
Fakat bütçenizi aşıyor maalesef.
Daha bütçe dostu:

Artık kalan 1200₺ ye ikinci el bir yerden kasa alırsınız, ya da hiç almayın uzay kasa iyidir. :rofl:

Kasa türleri hakkında detaylı bilgim yok. @LH44 müsait olunca öneride bulunur.

Maalesef almak istediğim monitörün stoğu bitmiş, yakın zamanda yenilenmezse alternatif modellere yönelirim.

@CITROEN BERLINGO, İnventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLA olabilir.
D501A, D502A, Ponos Ultra ve stoğu yenilenirse Phanteks XT Pro Ultra modellerini de öneririm.
Raijintek PONOS Ultra MS4 modelini beğendim sanırım fanları da ARGB. Listeme ekledim teşekkürler.