Bütçe
15.000 TL

rpmb

Üstün
Yer
mt_boot.c
İsteklerim:
Fiziksel mağazalardan alınabilsin
Snapdragon SoC'ye sahip olsun
6/8 GB RAM
128 GB ROM veya üstü
UFS kullansın
Mümkünse OLED
90/120 Hz ekran
LineageOS Android 15 mevcut olsun
Custom kernel mevcut olsun
microSD slotu olsun

Bu gereksinimleri karşılayan 15.000 TL bütçeyle bir telefon arıyorum. Bütçede minik oynamalar belki yapabilirim. Eğer birden fazla öneriniz varsa hepsini söyleseniz iyi olur.

Son düzenleme:

Konuyu okurken gelen gerginlik...

Birincisi, bu bütçeyle böyle bir telefon varsa hemen söyle, ilk ben alayım.
İkincisi, 2025 yılındayız; micro SD kartı geçtim, kulaklık jakı olan giriş seviyesi telefon bile neredeyse kalmadı.
Kaldı ki istediğin telefon, en azından orta segment bir cihaz.
Böyle bir cihaz istiyorsan, OLED ekran ve mağaza şartını mecburen kaldıracaksın.
Yoksa bütçeyi iki katına çıkarmak zorundasın.

Konuyu okurken gelen gerginlik...

Birincisi, bu bütçeyle böyle bir telefon varsa hemen söyle, ilk ben alayım.
İkincisi, 2025 yılındayız; micro SD kartı geçtim, kulaklık jakı olan giriş seviyesi telefon bile neredeyse kalmadı.
Kaldı ki istediğin telefon, en azından orta segment bir cihaz.
Böyle bir cihaz istiyorsan, OLED ekran ve mağaza şartını mecburen kaldıracaksın.
Yoksa bütçeyi iki katına çıkarmak zorundasın.

Babam mağazadan alıyor ne yapayım. Ayrıca SD kart slotu işime yarıyor.

İsteklerim:
Fiziksel mağazalardan alınabilsin.
Snapdragon SoC'ye sahip olsun.
6/8 GB RAM.
128 GB ROM veya üstü.
UFS kullansın.
Mümkünse OLED.
90/120 Hz ekran.
LineageOS Android 15 mevcut olsun.
Custom kernel mevcut olsun.
MicroSD slotu olsun.

Bu gereksinimleri karşılayan 15.000 TL bütçeyle bir telefon arıyorum. Bütçede minik oynamalar belki yapabilirim. Eğer birden fazla öneriniz varsa hepsini söyleseniz iyi olur.

Böyle telefon varsa bizde alalım hemen.

Fiziksel mağaza şartsa ve illaki Snapdragon olsun demiyorsanız bu bütçeye Samsung Galaxy A35'den başka telefon aklıma gelmiyor. Buradaki çoğu kriterinize uymuyor ama bu bütçeye bu kriterlere uyan bir cihaz bulmak imkansız. Özellikle fiziksel mağaza şartı işi zorluyor.
Ayrıca OLED isteği garibime gitti açıkçası, bizim bildiğimizden başka bir OLED'den bahsediyor olabilir misiniz? Zira benim bildiğim OLED ekranlı telefonlar 50.000TL'den başlıyor.
@14152 @409 Peki üstte dediklerimi düşünmeden 15.000 TL bütçeyle öneriniz ne olur?
Fiziksel mağaza şart değilse 128GB Samsung A36 alınabilir internetten. Bütçe artıyorsa Honor 200 de olabilir.