Bütçe
15.000 TL
Tahminen bir 3.5-4 yıl filan kullanırım bu durumda nothing 1 mantıklı mı?

Yani evet. Samsung eğitim indiriminden yararlanamıyorsan alabilirsin.

Arkadaşım yanlış batarya 1. rahat götürür. Güzel kamera istiyorsa S21 FE daha mantıklı telefon alevde almıyor yani S21 fenin adı çıkmış.

Oyunlarda fazla ısınır. Oyunlarda min ısınma için A36 veya nothing 1 alabilir.

Teşekkürler bunları dikkate alarak alacağım.
Özet olarak hocam performans S21FE daha iyi ama ısınır ve güncelleme almayacak. A55 ve A36 kamera olarak bi tık daha iyi olup A55’in 3 yılı kaldı güncelleme olarak A36’nın 6 yılı var. Nothing Phone 1 güncelleme almayacak ve tasarım olarak güzel. A55 ve A36’dan çok az bir fps farkı olur. Ama değer mi o sizin kararınız.

Özet olarak hocam performans S21FE daha iyi ama ısınır ve güncelleme almayacak. A55 ve A36 kamera olarak bi tık daha iyi olup A55’in 3 yılı kaldı güncelleme olarak A36’nın 6 yılı var. Nothing Phone 1 güncelleme almayacak ve tasarım olarak güzel. A55 ve A36’dan çok az bir fps farkı olur. Ama değer mi o sizin kararınız.
Hocam A55 bir tık daha iyi demiştiniz ama 128gbli olanlarda arada 3500 tl gibi bir fark var 256gb oluncada bu fark 4900'e çıkıyor eğer bu farka değerse samsung a55 alabilirim yada samsung a55 128gb alıp hafıza kartıda alabilirim ama hafıza kartı oyunlarda performans düşürüyor mu bilmiyorum.

Hocam A55 bir tık daha iyi demiştiniz ama 128 GB'li olanlarda arada 3500 TL gibi bir fark var 256 GB olunca da bu fark 4900'e çıkıyor eğer bu farka değerse Samsung A55 alabilirim ya da Samsung A55 128 GB alıp hafıza kartıda alabilirim ama hafıza kartı oyunlarda performans düşürüyor mu bilmiyorum.

Şahsi düşüncem A36 + Buds FE fırsatını kaçırmamanız. Eğer kulaklığınız yoksa bu fırsatı kaçırmayın derim.

Hocam A55 bir tık daha iyi demiştiniz ama 128gbli olanlarda arada 3500 tl gibi bir fark var 256gb oluncada bu fark 4900'e çıkıyor eğer bu farka değerse samsung a55 alabilirim yada samsung a55 128gb alıp hafıza kartıda alabilirim ama hafıza kartı oyunlarda performans düşürüyor mu bilmiyorum.
Çok fark yok ama A36 kampanyası çok iyi. A36’da Awesome intelligence var hem.

Güzel yapay zeka özellikleri var yani.