Bütçe
15.000 TL
Mono hoparlör, kasalar kalitesiz, damla çentik, daha kötü ekran.
General'e ön yargınız olsa da bence kırın derim. Genel olarak o fiyata gayet iyi cihaz. Özellikle General'in AOSP olması cabası.
Yalnız olası bir yazılım sorununda cihaza ROM atabilmek benim için önemli. GM 26 Pro'nun Stock ROM'u bulunuyor mu emin değilim.

Yoksa genel olarak GM 26 Pro'ya yönelme ihtimalim yüksek fakat ROM olayı önemli.

@Max Caulfield ben de senin gibi ailemden birine aldım, kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti ve cihazdan çok memnun.

Ayrıca ekranı benim kullandığım A36'dan daha iyi, üstelik GM daha ucuz olmasına rağmen :).

Aşağıdaki fotoğrafta soldaki A36, sağdaki ise GM 26 Pro. Fotoğraf eşit koşullar altında çekildi 😇.

Dosya Ekleri

• 20260705_223656.webp
    20260705_223656.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 28
@Max Caulfield ben de senin gibi ailemden birine aldım, kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti ve cihazdan çok memnun.

Ayrıca ekranı benim kullandığım A36'dan daha iyi, üstelik GM daha ucuz olmasına rağmen :).

Aşağıdaki fotoğrafta soldaki A36, sağdaki ise GM 26 Pro. Fotoğraf eşit koşullar altında çekildi 😇.
İşte Stock ROM'u bulunabiliyorsa alacağım. Yoksa maalesef A26 alacağım.

Hard Reset atıp geçersin hocam, bunun için sıfırdan Stock ROM'u flashlamana gerek yok ki.
Bazı zararlılar maalesef öyle illet ki, kendisini sistem bölüntüsüne kopyalıyor. Hard Reset işlemi sadece kullanıcı (User) bölümünü formatladığı için sistem bölüntüsüne kopyalanan virüsleri silemiyor. Bu durumda Stock ROM atmaktan başka çare kalmıyor.

Gerçi babam zaten öyle fazla uygulama da kullanmıyor. Bir tek banka uygulamaları, WhatsApp, Facebook, e-Devlet falan kullanılacak. Öyle APK kurma gibi işlerle işi olmaz babamın.

O halde GM 26 Pro da olabilir.

Edit: Şimdi Samsung'un yeni One UI sürümleri ile Download Mode'u tamamen devre dışı bıraktığını hatırladım. O halde GM 26 Pro alıyorum, teşekkürler. :)

Son düzenleme:
@Max Caulfield anladım hocam.

Babanıza cihazı teslim etmeden önce Chrome - Google Files gibi uygulamalara APK kurma yetkisi vermeseniz zaten kurulmaz :).

Google Play dışına çıkılmadığı sürece sorun olmaz zaten :).

Dediğim gibi ben cihazı kesinlikle öneriyorum. Bu forumda yine bu cihazı babası kullanan başka bir kullanıcı daha vardı, o da gayet memnun.

A26 gibi 1 - 2 yıl sonra kasmaktan bi' hâl olmayacağı kesin en azından 😅.

@Max Caulfield anladım hocam.

Babanıza cihazı teslim etmeden önce Chrome - Google Files gibi uygulamalara APK kurma yetkisi vermeseniz zaten kurulmaz :).

Google Play dışına çıkılmadığı sürece sorun olmaz zaten :).

Dediğim gibi ben cihazı kesinlikle öneriyorum. Bu forumda yine bu cihazı babası kullanan başka bir kullanıcı daha vardı, o da gayet memnun.

A26 gibi 1 - 2 yıl sonra kasmaktan bi' hâl olmayacağı kesin en azından 😅.
Tam da şansımı seveyim ki tam ürünü sipariş ederken N11 çöktü :(

Ürünü iki kere sipariş etmeyi denedim. İkisinde de parayı karttan çekti ama siparişi oluşturamadı. Bu yüzden ürünü alamadığım yetmemiş gibi kart limiti de bitti.