Bütçe
15000

RangerrsTr

Çalışkan
Herkese merhaba,

Babam için bir televizyon arıyorum. Uzun süre televizyon izliyor; genellikle gündüz kuşakları, haberler, dizi ve filmleri takip ediyor. Ben de ara sıra YouTube veya Netflix açıyorum ama çok nadir.

Bütçem 15.000 TL. Odamız küçük, bu yüzden inç boyutu çok önemli değil. A101'de Toshiba 43UV3363DT modelini gördüm. Sizce alınabilir mi?

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20250815_191048_A101.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu model özelinde değil fakat Toshiba genelde karma panel kullanıyor ve bu panellerin genelde 1 tanesi çok iyi, 1 tanesi çok kötü oluyor. Şansına kötü olanı denk gelirse üzer. Görüntü kalitesi bakımından pek fark etmezsin lakin COF sayısı çok iyi olanlarda 12 tane olurken kötü olanlarda 6 tane oluyor. 43" 4K TV'de de 6 COF kullanılan panel, 12 COF kullanılan panele nazaran daha hızlı deforme oluyor ve panel ömrü kısa oluyor.

Düşük bütçede genelde TCL öneririm, en azından bütçe artırma şansın varsa 20K civarlarına, TCL'den bir model önerelim.

Maksimum 15K var maalesef. Marketlerin kataloglarına baktım, dandik sevmediğim markaları eledim. (Sunny, Awox, Onvo, Hi-Level gibi.) En iyi seçenek bu geldi gözüme. Bu butcede öneriniz varsa link atarsanız cok super olur.

Maksimum 15K var maalesef. Marketlerin kataloglarına baktım, dandik sevmediğim markaları eledim. (Sunny, Awox, Onvo, Hi-Level gibi.) En iyi seçenek bu geldi gözüme. Bu butcede öneriniz varsa link atarsanız cok super olur.
Bu bütçede önerebileceğim tek şey, garanti süresi boyunca rahat destek alabileceğin bir markadan satın alım yapman olur.