Olabilir hocam çıkabilirim, bu sahibinden'de bahariye mobile gibi uzun süredir satış yapan yerler var oralara da bakmayı düşünüyorum önerir misiniz?
Yani tavsiyem bir telefoncudan falan bakmanız. Yani inceleyip almanız. Çok iyi bir cihaz S24FE.Olabilir hocam çıkabilirim, bu sahibinden'de bahariye mobile gibi uzun süredir satış yapan yerler var oralara da bakmayı düşünüyorum önerir misiniz?
Hayırlı olsun hocam.18 bin tl'ye garantili, honor 200 pro siyah renk aldım 12/512 versiyonunu. Şimdi tek geriye kalan buna uygun kaliteli kılıf bulmak.
Sağ olun hocam, S24 FE modeline de baktım ama bu daha çok hoşuma gitti, aldığım yerde ki S24 FE birazcık çizikleri vardı ve kutu içeriği boştu. Acil ihtiyacım olduğu için beklemek istemedim. Umarım pişman olmam bayağı güzel özellikleri var.
Hocam aldim bile yeni telefonu, yinede oneri için tesekkurler.
S24 FE'nin bir sürü özelliği vardı o yüzden önermiştim. Ama yine de güzel cihazdır hayırlı olsun.
Gayet iyi hocam.Hocam aldim bile yeni telefonu, yinede oneri için tesekkurler.
Bugünkü kullanimim bu şekildeydi hocam, tam 1 dakika oncede şarjım sıfıra indi. Sizce nasıl? Ekran parlakliği hep orta seviyede sadece birnkac kez maksimum parlakliğa cikardim ve mobil veri ,bt açıktı.