Detaylar
Kim cevapladı?Ne amaçla kullanılacak?Merhaba arkadaşlar başlıktaki fiyat aralığında alabileceğim en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum. HP, Dell, Casper ve Acer istemiyorum. Teşekkürler.
cuneytkk
Başarılı
Ofis, video vs. izleme. Oyun amaçlı değil yani.
Bu bütçede en uygun modeller Acer tarafından satılmakta. Neden Acer istemediğinizi öğrenebilir miyim?
cuneytkk
Başarılı
Marka olarak bana kalitesiz geliyor güven vermiyor. Daha önce kullandım memnun kalmadım. O yüzden bu markaları istemiyorum.Bu bütçede en uygun modeller Acer tarafından satılmakta. Neden Acer istemediğinizi öğrenebilir miyim?
Anladım. O halde bu model tercih edilebilir:Marka olarak bana kalitesiz geliyor güven vermiyor. Daha önce kullandım memnun kalmadım. O yüzden bu markaları istemiyorum.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ya da, işlemci AMD isteniyorsa AMD tarafında da bu tercih edilebilir:
Asus Vivobook 15 M1502YA-BQ186 R7 7730U 8 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Vivobook 15 M1502YA-BQ186 R7 7730U 8 GB 512 GB SSD 15.6
cuneytkk
Başarılı
Asus bu nasıl sizce?Anladım. O halde bu model tercih edilebilir:
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ya da, işlemci AMD isteniyorsa AMD tarafında da bu tercih edilebilir:
![]()
Asus Vivobook 15 M1502YA-BQ186 R7 7730U 8 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Vivobook 15 M1502YA-BQ186 R7 7730U 8 GB 512 GB SSD 15.6www.n11.com
Bir de N11'den hiç alışveriş yapmadım.
Attığınız ASUS'a nazaran linkteki Lenovo daha iyi. Hem 16 inç hem 16 RAM hem de daha ucuz olması dolayısıyla daha tercih edilebilir. İşlemci farkını soracak olursanız, U işlemciler daha verimli oluyorlar genelde pil konusunda. Ama 12450H, bu bütçede kuvvetli bir işlemci. Çok da bir fark yok aralarında. Lenovo tercih edin. N11'de bir problem yaşamazsınız. Satıcı zaten Nethouse. Nethouse güvenilirdir.
cuneytkk
Başarılı
Teşekkür ederim. Aslında zamanında yaşadığım bir olumsuzluktan Lenovo'ya da çok kızgınım ama bu seferlik ona bakmayacağız.Attığınız ASUS'a nazaran linkteki Lenovo daha iyi. Hem 16 inç hem 16 RAM hem de daha ucuz olması dolayısıyla daha tercih edilebilir. İşlemci farkını soracak olursanız, U işlemciler daha verimli oluyorlar genelde pil konusunda. Ama 12450H, bu bütçede kuvvetli bir işlemci. Çok da bir fark yok aralarında. Lenovo tercih edin. N11'de bir problem yaşamazsınız. Satıcı zaten Nethouse. Nethouse güvenilirdir.
HP, Dell, Acer, Casper, Lenovo... Başka marka kalmadı mübarekTeşekkür ederim. Aslında zamanında yaşadığım bir olumsuzluktan Lenovo'ya da çok kızgınım ama bu seferlik ona bakmayacağız.