Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Merhaba,

Steam profilimi uyumlu olacak şekilde düzenlemek istiyorum. Instagram'da birkaç video görmüştüm. 15.500 puanım var, nereden bakabilirim? Yardımcı olacaklara teşekkürler.

5(yeni hesap açtım eskisine erişemediğimden)

5 çok az maalesef, vitrinler açık olmadığı için pek iyi bir şey yapamazsınız Instagram'da veya başka yerlerde gördüğünüz gibi. Maximum profil ve profil arka planı alarak iyi gösterebilirsiniz. Şöyle yapamazsınız mesela.

1767980549349.webp

Pazardan oyun koleksiyon kartları alıp rozet işleyin. 10 seviye olduğunuzda otomatik bir vitrin açılacak. O vitrin profilinizi özelleştirmede büyük rol oynar.

Anladım hocam.
Hocam 10 seviye olmak için kadar kart almalıyım kaç dolara mal olur ona göre para yatıracağımda(şu an 45 cent var)
Düzenleme: Hesabın şifresini değiştirmiştim bu yüzden 16 ocağa kadar satın alamıyorum.

Son düzenleme:
Anladım hocam.
Hocam 10 seviye olmak için kadar kart almalıyım kaç dolara mal olur ona göre para yatıracağımda(şu an 45 cent var)
Düzenleme: Hesabın şifresini değiştirmiştim bu yüzden 16 ocağa kadar satın alamıyorum.
10 seviye 1000 XP. Rozetler kısmından kaç XP olduğunu kontrol et. Her bir rozet işlediğinde 100 XP gelir. İkinci seviyede 200, üçte 300, dörtte 400 ve en son 500.

Svy 6 ya 60 TP kalmış. Bir de tek bir rozeti seviye mi arttırayım, yoksa hepsinden seviye 1 şeklinde mi yapayım?

10 seviye 1000 XP. Rozetler kısmından kaç XP olduğunu kontrol et. Her bir rozet işlediğinde 100 XP gelir. İkinci seviyede 200, üçte 300, dörtte 400 ve en son 500.

Tamam hocam bir de sizce bir profile ne kadar puan gider daha alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılacak şeyler zaten sınırlı. Seviye arttırmak için mevsimlik rozet alabilirsiniz. Her seviye 100 XP veriyor, bence seviyenizi en azından +10 yapın ve 1 vitrinlik yer açılsın. Eğer daha fazla vitrin istiyorsanız ilave vitrin satın alabilirsiniz. Onun haricinde birde profil arka planı ve avatar çerçevesi var. Profil arka planını şeffaf yapmak güzel duruyor onun için "DYİNG LİGHT 2 STAY HUMAN" oyunun profilini almanız gerekiyor fakat 10.000 puan onu alınca geriye 5.500 puanınız kalıyor o yüzden ben tavsiye etmem.

Vitrinleri Instagram'da gördüğünüz gibi güzel kullanmak için aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz.