Bu 10k puan satmak banlatır diye duymuştum doğru mu? Yani güzel bir profil'e sahip olmayı çok istiyorum ve bunun için iyi bir bütçe ayırabilirim. Yani para o kadarda sorun olmaz.
Satmak derken? Almak mı demek istedin? Senin puana ihtiyacın var nasıl puan satacaksın onu anlamadım. Birde yani Epic Games kullanıyorken Steam'e pek bakmazken profiline bile 1000TL üstü ödeyecek misin? Yani daha bunun vitrini falan var derken aslında 10.000TL'yi bile bulabilir. Mesela puan kasmaya pek gerek yok "ilave vitrin" kategorisinde vitrin alarak halledebilirsin ama onlar bile 6k puan istiyor.

Satmak derken? Almak mı demek istedin? Senin puana ihtiyacın var nasıl puan satacaksın onu anlamadım. Bir de yani Epic Games kullanıyorken Steam'e pek bakmazken profiline bile 1000TL üstü ödeyecek misin? Yani daha bunun vitrini falan var derken aslında 10.000TL'yi bile bulabilir. Mesela puan kasmaya pek gerek yok "ilave vitrin" kategorisinde vitrin alarak halledebilirsin ama onlar bile 6K puan istiyor.

1 - 2K çok sorun olmaz. Satmak demek istemedim almak demek istemiştimde fixlenmiş zaten. Steam'den alacağım oyunlar var onları alırsam biraz daha puanım olcak Onlarla'da toparlarım biraz.

1 - 2K çok sorun olmaz. Satmak demek istemedim almak demek istemiştimde fixlenmiş zaten. Steam'den alacağım oyunlar var onları alırsam biraz daha puanım olcak Onlarla'da toparlarım biraz.
Şimdi ne yapacağına bağlı. Sen öyle şeffaf resimli profil istiyorsan Dying Light 2'nin özel profili şart. Vitrin eklemek istersen ya seviye atlayacaksın ki o da rozet istiyor ya da ilave vitrin alacaksın 6k puan istiyor. Ama sadece profil şeffaf olsun dersen Dying Light 2'nin özel profilini almak yetebilir. Onun haricinde profil temasının rengini de değiştirmek için en az 5000'den başlayan yine başka özel oyun profili alman lazım Dying Light 2'nin renklerini beğenmezsen.

Şimdi ne yapacağına bağlı. Sen öyle şeffaf resimli profil istiyorsan Dying Light 2'nin özel profili şart. Vitrin eklemek istersen ya seviye atlayacaksın ki o da rozet istiyor ya da ilave vitrin alacaksın 6K puan istiyor. Ama sadece profil şeffaf olsun dersen Dying Light 2'nin özel profilini almak yetebilir. Onun haricinde profil temasının rengini de değiştirmek için en az 5000'den başlayan yine başka özel oyun profili alman lazım Dying Light 2'nin renklerini beğenmezsen.

1771872842778.webp

Bunu yapacağım bu Dying Light 2 şefafllığını kullanıyor ve bayağı hoş duruyor 10K'ya aldık diyelim.
500'de bu arka plan resmi var.
Profil fotosu ve karakteri bedava koyarsam. 12.5K'ya hallederim gibi.
Sizce güzel durur mu?

1771872842778.webp

Bunu yapacağım bu Dying Light 2 şefafllığını kullanıyor ve bayağı hoş duruyor 10K'ya aldık diyelim.
Sizce güzel durur mu?
Birde bu dying light'i almak için 2. oyuna sahip olmam mı gerekiyor?

Eki Görüntüle 229184

Sizce güzel durur mu?

Birde bu dying light'i almak için 2. oyuna sahip olmam mı gerekiyor?
Dying Light 2 sadece şeffaf yapıyor böyle simsiyah yapmıyor. Onun için 5k veya 10k başka bir oyun profili alman daha gerekecek. Eğer sadece bunlarla sınırlı kalacaksan maksimum 3000TL'yi bulur kaba bir hesapla. Onun haricinde bazı kozmetiklere sahip olmak için oyunun kendisine sahip olmak gerekebiliyor lakin bunlara "oyun profillerinin" dahil olmaması lazım. Eğer satın alabiliyorsan al sonrasına karışmazlar. Yani satın aldın lakin o oyun yok diye "kullanamazsın" demezler.

Dying Light 2 sadece şeffaf yapıyor böyle simsiyah yapmıyor. Onun için 5K veya 10k başka bir oyun profili alman daha gerekecek. Eğer sadece bunlarla sınırlı kalacaksan maksimum 3. 000 TL'yi bulur kaba bir hesapla. Onun haricinde bazı kozmetiklere sahip olmak için oyunun kendisine sahip olmak gerekebiliyor lakin bunlara "oyun profillerinin" dahil olmaması lazım. Eğer satın alabiliyorsan al sonrasına karışmazlar. Yani satın aldın lakin o oyun yok diye "kullanamazsın" demezler.

Sağ ol.