15 aylık kısır kedi için mama önerisi

Şu cümlede yılların tecrübesini hissettim. Dediğiniz gibi yapacağım hocam, teşekkürler.

Süreklı yas mama kuru mama evdende yıyor yumurta et tavuk falan alıştı mı sıkıntı.

Süreklı yas mama kuru mama evdende yıyor yumurta et tavuk falan alıştı mı sıkıntı.
Karacıger yaglanması felan sıkıntı yasadım bılıyorum cunku.

Karacıger yaglanması felan sıkıntı yasadım bılıyorum cunku.
İlacı ve maması epey pahalı.

Bir kere haşlanmış yumurta vermeye çalıştım yemedi. Pek sevmiyor değişik tatları. Aman o dediğiniz karaciğer yağlanması falan inşallah yaşamam.

Son düzenleme:

Kuru mama olarak Felicia'yı bırakıp n&d sterilised ocean fish al. İçerik ve kalite olarak çok daha iyi.
Yaş mamada ise daha küçük porsiyon ve farklı tat tavuk veya etli dene, iştahı artar.

@H2onya hocam selamlar tekrardan. Biraz araştırdım ve N&D Ocean ve Mutamin somon yağı almaya karar verdim. Multivitamin almayın diyorlar eğer kaliteli bir mama kullanacaksaınz ki N&D'nin içeriğindeki vitaminler de yeterli gibi duruyor.

Önce 1 kg kısır alıp kısır olmayan (şimdiki mamayla) karıştırıp vereceğim ishal vs. yapmasın diye. İnşallah beğenirse de devamını getiririz. Mutamin somon yağını da haftanın 3 günü versem yeterli olur mu?

Olur. Ben pek vitamın kullanmadım genelde macun kullandım. Mamadaki vitaminlerın yetecegını dusundum. 8 yılda 2 kere vitamın kullandım ben. Kısırlastırma ameliyatı oldugunda ve bir ara bobrek sorunu vardı onun ıcın kullandım.

Bence bi ilk yeni mamayı ver yiyecek mi diye.Yerse karıstırıp verirsin.

Nd kullanmadım onun hakkında bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…