Daffy Duck
Üstün
Şu cümlede yılların tecrübesini hissettim. Dediğiniz gibi yapacağım hocam, teşekkürler.
Şu cümlede yılların tecrübesini hissettim. Dediğiniz gibi yapacağım hocam, teşekkürler.
Karacıger yaglanması felan sıkıntı yasadım bılıyorum cunku.Süreklı yas mama kuru mama evdende yıyor yumurta et tavuk falan alıştı mı sıkıntı.
İlacı ve maması epey pahalı.Süreklı yas mama kuru mama evdende yıyor yumurta et tavuk falan alıştı mı sıkıntı.
Karacıger yaglanması felan sıkıntı yasadım bılıyorum cunku.
Bir kere haşlanmış yumurta vermeye çalıştım yemedi. Pek sevmiyor değişik tatları. Aman o dediğiniz karaciğer yağlanması falan inşallah yaşamam.Süreklı yas mama kuru mama evdende yıyor yumurta et tavuk falan alıştı mı sıkıntı.
Çok kilodan oluyor o.Bir kere haşlanmış yumurta vermeye çalıştım yemedi. Pek sevmiyor değişik tatları. Aman o dediğiniz karaciğer yağlanması falan inşallah yaşamam.
Henüz yok hocam teşekkür ederim. Aklıma gelirse etiket atarım. Kedinizin türü neydi bu arada?
Sarman.Henüz yok hocam teşekkür ederim. Aklıma gelirse etiket atarım. Kedinizin türü neydi bu arada?
15 aylık kısır ve erkek bir kedim var. Normalde felicia somonlu mama veriyorum ama içeriğinin pek iyi olmadığını (işlenmiş protein vs.) Duydum. Bu yüzden farklı bir mama arayışındayım. N&d markasını çok duydum. Aranızda bu mamayı kullanan varsa önerir mi? Neli olanını almalıyım bir de? Yoksa hiç mama değişikliği yapmadan felicia kullanmaya devam etmeli miyim?
Yaş mama olarak da felicia kullanıyorum ama bazen kedim yarım bırakıyor yaş mamasını. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum (marka önerisi vb.) Teşekkürler.
@H2onya hocam selam tekrardan. Biraz araştırdım ve n&d ocean ve mutamin somon yağı almaya karar verdim. Multivitamin almayın diyorlar eğer kaliteli bir mama kullanacaksaınz ki n&d'nin içeriğindeki vitaminler de yeterli gibi duruyor.
Önce 1 kg kısır alıp kısır olmayan (şimdiki mamayla) karıştırıp vereceğim ishal vs. yapmasın diye. İnşallah beğenirse de devamını getiririz. Mutamin somon yağını da haftanın 3 günü versem yeterli olur mu?
Bence bi ilk yeni mamayı ver yiyecek mi diye.Yerse karıstırıp verirsin.@H2onya hocam selamlar tekrardan. Biraz araştırdım ve N&D Ocean ve Mutamin somon yağı almaya karar verdim. Multivitamin almayın diyorlar eğer kaliteli bir mama kullanacaksaınz ki N&D'nin içeriğindeki vitaminler de yeterli gibi duruyor.
Önce 1 kg kısır alıp kısır olmayan (şimdiki mamayla) karıştırıp vereceğim ishal vs. yapmasın diye. İnşallah beğenirse de devamını getiririz. Mutamin somon yağını da haftanın 3 günü versem yeterli olur mu?
Nd kullanmadım onun hakkında bir bilgim yok.Olur. Ben pek vitamın kullanmadım genelde macun kullandım. Mamadaki vitaminlerın yetecegını dusundum. 8 yılda 2 kere vitamın kullandım ben. Kısırlastırma ameliyatı oldugunda ve bir ara bobrek sorunu vardı onun ıcın kullandım.
Bence bi ilk yeni mamayı ver yiyecek mi diye.Yerse karıstırıp verirsin.