iPhone 15 Pro rate tracing ve kamera performansı kafamı karıştırıyor, sizce arada fark var mı? Lidar taramada önemli bir fark 3D modellemede kullanmak istiyorum yapan var mı, değer mi? Ön kamerayla da yapılıyormuş, ekran farkı da Android'lere göre nasıl? 15 Plus ile bunları deneyenler yazabilir mi?

Kesinlikle iPhone 15 Pro.

Pil dışında bütün seçimlerde iPhone 15 Pro daha mantıklı bir cihaz ancak bir önceki yılın 14 Pro'sunu şahsen yeğlerim çünkü camdan kaynaklı olarak şikayetçi kullanıcılar mevcutken ülke şartlarında hassas bir telefonu öylesi bir riske sokmak istemem.

Pil dışında bütün seçimlerde iPhone 15 Pro daha mantıklı bir cihaz ancak bir önceki yılın 14 Pro'sunu şahsen yeğlerim çünkü camdan kaynaklı olarak şikayetçi kullanıcılar mevcutken ülke şartlarında hassas bir telefonu öylesi bir riske sokmak istemem.

Telefonun bükülme konusu olmasa YT alırdım ama 14 Pro serisindeki pil şişmesi toplama yapılıp satılan yt cihazlar beni korkuttu deneyip görmek lazım.

Tek artısı 120Hz lidar ve telephoto eksiler güncelleme pil ekran boyutu.

Güncelleme konusunda zaten aynı işlemciyi kullanıyorlar. 13 ve 14'te yaptıkları gibi frekans artışı var mı bilmiyorum ancak güncelleme ömrü konusunda aynı olacağını düşünüyorum. Olsa bile maksimum 1 güncelleme daha fazla alır iPhone 15/Plus.