Nays cashback tarafında en iyi seçenek. Her zaman cashbackleri oluyor ve aylık. Aboneliklerle bile cashback alabiliyorsunuz. Tek sıkıntısı kart ile direkt ATM'den para yukleyemiyorsunuz. Mobil uygulamadan QR kod ile yukleyebilirsiniz.
Şu anda PlayStation ve Steam'de %30 cashback var. Her ay oluyor tabii.

Nays cashback tarafında en iyi seçenek. Her zaman cashbackleri oluyor ve aylık. Aboneliklerle bile cashback alabiliyorsunuz. Tek sıkıntısı kart ile direkt ATM'den para yukleyemiyorsunuz. Mobil uygulamadan QR kod ile yukleyebilirsiniz.
Şu anda PlayStation ve Steam'de %30 cashback var. Her ay oluyor tabii.

Cashback öncelikse bence İş Bankası'nın ilk imza kartı daha uygun seçenek olabilir.
Ben hesabımı Kasım'da açtım 2025'in şu ana kadar 1200 TL indirim kazanmışım.

Banka hizmeti sırf oyun veya indirim için alınmaz, eğer bankacılık sisteminde kullanıcı olacaksan sana sunmuş olduğu avantajlara da bakacaksın. Ben staj için babam ile Garanti BBVA'da hesap açtırdım ve gelen-giden para ile ilgili yanlış olmasın bir kez haber aldım onda da hesap güvenliği ile ilgili bir durum vardı onun dışında kendim haricinde birine ebeveynim dahi olsa bilgi verilmedi ayrıca bana sunmuş olduğu özgürlük diğer bankalara göre daha fazla ve daha kullanışlı. Geçen yıl mailimi çaldırdım Ziraat Bankası'na gitmeden bilgilerimi değiştiremiyorum İstanbul'da yaşıyorum şubem Kocaeli'de ama diğer kullandığım bankalarda rahatlıkla işlem yapabiliyorum bu ve bunun gibi şeylere dikkat etmek gerek faiz oranları nedir gecikme oranları nedir sunmuş olduğu taksit miktarları nedir vb.
örnek verelim yüksek limitli peşin fiyatına taksitli işlem için Halkbank, günlük işler için garanti, kredi vb. işlemler için ing kullanırım bu üçü benim açımdan avantaj sağlıyor eğer bir hesap açtıracaksan bunlara bak çünkü açtım ileride kenarda durur kullanmam diye bir şey yok o hesap illaki lazım oluyor ileride yatırım hesabı, altın veya döviz hesabı açtıracağın zaman da bankaların oranlarına bakarsın şimdiden mantıklı olanı seç en azından kısıtlı şekilde kullanmazsın çünkü reşit bile olsan bazı bankalar sigortan yok diye çoğu hizmetten mahrum bırakıyor.