Josh

Uzman
Merhaba,

18 yaş altı için İninal, Tosla benzeri bir kart arıyorum. İninial kullanıyordum normalde, kapandığı için artık başka kart arayışına geçtim. Paycell aldım ama uygulamasında "Kart bilgileri geçersiz" uyarısı verdi. Tosla aldım, kimlikte fotoğraf yok diye kimlik doğrulaması kabul etmedi. Her şeyde bir kimlik doğrulaması istiyordu. Bu kartlara alternatif önerebileceğiniz kartlar var mıdır? Papara da kapandı sanırsam.

Merhaba,

18 yaş altı için ininal, Tosla benzeri bir kart arıyorum. İninial kullanıyordum normalde, kapandığı için artık başka kart arayışına geçtim. Paycell aldım ama uygulamasında "kart bilgileri geçersiz" uyarısı verdi. Tosla aldım, kimlikte fotoğraf yok diye kimlik doğrulaması kabul etmedi. Her şeyde bir kimlik doğrulaması istiyordu. Bu kartlara alternatif önerebileceğiniz kartlar var mıdır? Papara da kapandı sanırsam.

Papel, Oldubil!. Oldubil!'de reşit olmasanız bile sınırsız hesap açılıyor bu arada. O konuda bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Oldubil!'i ben de gördüm bir ara ama isminden dolayı cok güven vermemişti. Dandik bir şeydir diye düşündüm.

Değil. 1 senedir kullanıyorum, güzel kart. YouTube tarzı platformlar için çok cashback yok. Bol cashback var ama daha farklı şeyler için.

Tami kullanabilirsin. Papel yeni hesap açmaya özel bakiye veriyordu onu da değerlendirebilirsin.

Teşekkürler herkese. Oldubil!'e karar verdim.

Merhaba,

18 yaş altı için ininal, Tosla benzeri bir kart arıyorum. İninial kullanıyordum normalde, kapandığı için artık başka kart arayışına geçtim. Paycell aldım ama uygulamasında "kart bilgileri geçersiz" uyarısı verdi. Tosla aldım, kimlikte fotoğraf yok diye kimlik doğrulaması kabul etmedi. Her şeyde bir kimlik doğrulaması istiyordu. Bu kartlara alternatif önerebileceğiniz kartlar var mıdır? Papara da kapandı sanırsam.

İlk imza kartı al.

Teşekkürler herkese. Oldubil!'e karar verdim.

Hayırlı olsun.