İleride gideceğim. TR'den kat kat daha iyi.

“Yurt dışı daha iyi” demekle olmuyor o iş. Orada da kurallar var, denetim var, hatta çoğu konuda daha sıkı.

Daha buradayken “yasayı nasıl aşarım” diye düşünüyorsan, gittiğin yerde de aynı şeyi yapacaksın demektir. Sorun ülke değil, bakış açısı.
Ayrıca her şeyi “kötü TR / mükemmel yurt dışı” diye basitleştirmek de gerçekçi değil. Oradaki sistemin neden işlediğini anlamadan sadece sonucu istemek pek bir şey değiştirmiyor.

Türkiye iyi demiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın :)

“Yurt dışı daha iyi” demekle olmuyor o iş. Orada da kurallar var, denetim var, hatta çoğu konuda daha sıkı.

Daha buradayken “yasayı nasıl aşarım” diye düşünüyorsan, gittiğin yerde de aynı şeyi yapacaksın demektir. Sorun ülke değil, bakış açısı.
Ayrıca her şeyi “kötü TR / mükemmel yurt dışı” diye basitleştirmek de gerçekçi değil. Oradaki sistemin neden işlediğini anlamadan sadece sonucu istemek pek bir şey değiştirmiyor.

Türkiye iyi demiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın :)

Çoğu şeyde iyi. Zaten ileride gideceğim. Bilmem kaç yıl sonra :) ama daha iyidir her türlü :) Amerika mesela.

Sosyal medyadaki ve ülke değişse sorun olmaz ve VPN üzerinden girilmesi gerek.

İllaki bulunur. Peki, aşılsa cezası olur mu?

Bir yöntem buldum. Ama bu yöntem teknik. Anlayanlar varsa bakabilir.

Şimdi ilk olarak SIM kart söküp atılacak. Eski telefona takılacak.
Cihaza farklı CSC ROM yükleyeceğim. Farklı ülkenin yazılımı. (eğer Knox 1 olmuyorsa).
Proton VPN gibi araçlar ile gireceğim. Ama Free sürüm. Ya da tox.
Random atmayı vs azaltmak, çocuk gibi davranmamak gibi şeyler yapacağım.

Sizce işe yarar mı? Geliştiririm bu yöntemi.

İllaki bulunur. Peki, aşılsa cezası olur mu?

Bir yöntem buldum. Ama bu yöntem teknik. Anlayanlar varsa bakabilir.

Cihaza farklı CSC ROM yükleyeceğim. Farklı ülkenin yazılımı. (eğer Knox 1 olmuyorsa).
Random atmayı vs azaltmak, çocuk gibi davranmamak gibi şeyler yapacağım.

Sizce işe yarar mı? Geliştiririm bu yöntemi.

Harbiden işe yarar mı?

Son düzenleme:
Samsung'da artık Custom ROM olayı bitti, Android 16'dan itibaren (One UI 8) OEM Unlocking olmuyor, yani Custom ROM kurmak için gerekli olan Bootloader kilidini açmayı sağlayan ayar artık kaldırıldı, Android 15 ve öncesinde yapılabilir, ancak Bootloader'ı açtığınızda Samsung cihazlarda Knox sayacı artar, bazı servisler çalışmaz ve Play Store üzerinde bazı uygulamalarda Bootloader kilidi açık olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. Proton VPN'i GitHub üzerinden indirebilirsiniz, Play Store ve App Store'dan yakında kaldırılacaktır muhtemelen, sitesi şu an erişime engelli durumda. Tor tarayıcısı sisteminizde bulunsun, ayrıca Tor ağını sadece tarayıcıda değil genel sistem düzeyinde de kullanabilmek için Orbot (GitHub) kullanabilirsiniz.

Samsung'da artık Custom ROM olayı bitti, Android 16'dan itibaren (One UI 8) OEM unlocking olmuyor, yani Custom ROM kurmak için gerekli olan Bootloader kilidini açmayı sağlayan ayar artık kaldırıldı, Android 15 ve öncesinde yapılabilir, ancak Bootloader'ı açtığınızda Samsung cihazlarda Knox sayacı artar, bazı servisler çalışmaz ve Play Store üzerinde bazı uygulamalarda Bootloader kilidi açık olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. Proton VPN'i GitHub üzerinden indirebilirsiniz, Play Store ve App Store'dan yakında kaldırılacaktır muhtemelen, sitesi şu an erişime engelli durumda. Tor tarayıcısı sisteminizde bulunsun, ayrıca tor ağını sadece tarayıcıda değil genel sistem düzeyinde de kullanabilmek için Orbot (GitHub) kullanabilirsiniz.

Hocam Custom değil, farklı CSC ülke stok. Bit no aynı. İşe yarar mı peki?

Son düzenleme: