Bir de son olarak şunu söyleyim bildirim gelmiş madem. Maç demolarını izleyemediğim için bilmiyorum ama 10 bin+ saat CS oynamış biri olarak söylüyorum. Ne zaman ben çok kill alıyorum ama rank çıkamıyorum diyen birini gördüysem o kişi fazla peek atan ve çok gereksiz yerlerde ölen biri oluyor. Senin kda düzeyin 1.20 ben senin gibi 6-7 level olduğum dönemde 1.50-1.60 arası kda ile oynuyordum k/r oranım 1.20 falandı ama rank çıkamıyordum çünkü o kadar çok overpeek alıyordum ki ben peek atıp 2 kill alsam bazen hatta 3 kill alsam bile öldüğüm noktalar çok sıkıntı noktalar olduğu ve rakibe takımı avlaması için sıkıntı yerlerde gap bıraktığımdan 2 kişi bile yeri gelip Clutch atıyordu. Ne zaman overpeek atmayı bırakıp normal oynamaya başladım o zaman kda ve k/r oranım ciddi düştü ama maçı kazanma oranım arttı. Ve bunu takımdaki insanlarda da fark ettim 10 levelde özellikle veya 8 üstü adamlar gap buldukları anda rakip takımı dağıtıyolar. O yüzden eğer peek atıp öldüğünde senin açıcağın boşluğu yeterince hızlı dolduracak bir takım arkadaşın yoksa orada aldığın Killer'in hiçbir önemi olmuyor ve bu hem t hem de CT side için geçerli.