Maalesef + bir şey yok profilinde. Seviyene göre oynuyosun gibi gözüküyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Bir de son olarak şunu söyleyim bildirim gelmiş madem. Maç demolarını izleyemediğim için bilmiyorum ama 10 bin+ saat CS oynamış biri olarak söylüyorum. Ne zaman ben çok kill alıyorum ama rank çıkamıyorum diyen birini gördüysem o kişi fazla peek atan ve çok gereksiz yerlerde ölen biri oluyor. Senin KDA düzeyin 1.20 ben senin gibi 6-7 level olduğum dönemde 1.50-1.60 arası KDA ile oynuyordum K/R oranım 1.20 falandı ama rank çıkamıyordum çünkü o kadar çok overpeek alıyordum ki ben peek atıp 2 kill alsam bazen hatta 3 kill alsam bile öldüğüm noktalar çok sıkıntı noktalar olduğu ve rakibe takımı avlaması için sıkıntı yerlerde gap bıraktığımdan 2 kişi bile yeri gelip Clutch atıyordu. Ne zaman overpeek atmayı bırakıp normal oynamaya başladım o zaman KDA ve K/R oranım ciddi düştü ama maçı kazanma oranım arttı. Ve bunu takımdaki insanlarda da fark ettim 10 levelde özellikle veya 8 üstü adamlar gap buldukları anda rakip takımı dağıtıyolar. O yüzden eğer peek atıp öldüğünde senin açıcağın boşluğu yeterince hızlı dolduracak bir takım arkadaşın yoksa orada aldığın Killer'in hiçbir önemi olmuyor ve bu hem T hem de CT side için geçerli.
Solo bir şekilde 10 level olamıyorsan level 10 olmayı hak etmiyorsun demektir. Kill sayın önemli değil. Baiter olup her maç 30 vuran adam maçı kaybederken belki o dönem iyi oynayamadığım dönem olsa da daha düşük avarage ile normalde 1kd üstü ile oynarken maçlarda yeri geliyor bir dönem çoğu maçım 1kd altı oynamış oluyorum ama hala yüzde 50 üstü winrate alabiliyorum. O yüzden çok adamdan küfür yemişimdir 15 avarage kill diye dalga geçiyor ama adamları maç sonu ağlatıyorum. Çok düşük olmadığı sürece aldığın kill sayısı genellikle önemsizdir. O kili nasıl ve nerede aldığın önemli. Eğer sen smoke ve flash taktiklerini yapamıyorsan veya takım taktiklerine ayak uyduramıyorsan istediğin kadar kill al bir önemi yok.
Bir de son olarak şunu söyleyim bildirim gelmiş madem. Maç demolarını izleyemediğim için bilmiyorum ama 10 bin+ saat CS oynamış biri olarak söylüyorum. Ne zaman ben çok kill alıyorum ama rank çıkamıyorum diyen birini gördüysem o kişi fazla peek atan ve çok gereksiz yerlerde ölen biri oluyor. Senin kda düzeyin 1.20 ben senin gibi 6-7 level olduğum dönemde 1.50-1.60 arası kda ile oynuyordum k/r oranım 1.20 falandı ama rank çıkamıyordum çünkü o kadar çok overpeek alıyordum ki ben peek atıp 2 kill alsam bazen hatta 3 kill alsam bile öldüğüm noktalar çok sıkıntı noktalar olduğu ve rakibe takımı avlaması için sıkıntı yerlerde gap bıraktığımdan 2 kişi bile yeri gelip Clutch atıyordu. Ne zaman overpeek atmayı bırakıp normal oynamaya başladım o zaman kda ve k/r oranım ciddi düştü ama maçı kazanma oranım arttı. Ve bunu takımdaki insanlarda da fark ettim 10 levelde özellikle veya 8 üstü adamlar gap buldukları anda rakip takımı dağıtıyolar. O yüzden eğer peek atıp öldüğünde senin açıcağın boşluğu yeterince hızlı dolduracak bir takım arkadaşın yoksa orada aldığın Killer'in hiçbir önemi olmuyor ve bu hem t hem de CT side için geçerli.
Evet biliyorum solo hiçbir şey ilerlemez baiter bir oyuncuda değilim neredeyse ilk ölenlerden biride ben oluyorum genelde smokeları atıyoruz giriyoruz bunlar arkada ben açıları kapatıyorum bunlar bekliyorlar. Overpeek atmıyorum nedeni adamın kullandığı silahı tahmin edemiyorsun adam hakkında infon yok ve saçma saçma peek atmıyorum siteda isem siteda beklerim her yere adam vurmak için koşmam. Bazen FACEIT'te birilerini buluyorum 2 kişi oluyoruz bazen gayet güzel maç oluyor ikimiz bile takıma yetebiliyoruz. FACEIT Premium'um olsaydı demolara baksaydın anlardın bence bu seviyenin üstünde oynadığımı.
Maalesef + bir şey yok profilinde. Seviyene göre oynuyosun gibi gözüküyor.
Solo oldugum için böyle olduğunu düşünüyorum seçkin girince karşıma 8 level 10 level adam geldiğini hatırlıyorum benim levelime bakıp gülüyorlar level 6sın falan hilen güzelmiş kaça aldın gibi bir şeyler diyorlar.
Son düzenleme:
Böyle gelişemezsin ama dostum. Kendinde ara her zaman hatayı, her zaman takımına kötü oyuncular gelecek. MM sunucularında herkes hile olduğu için herkes birbirine hile diyor orada. Benim profilim 6 sayfa -rep hileyle dolu. Bi tanesi Faceit'te bile kullandığımı yazmış. Oynaya oynaya gelişeceksin, bi' anda win streak bile yapabilirsin. Yerinde olsam solo girmeye devam ederdim. Hiçbir smoke'u bilmiyorum ben, full entry-rifler oynayarak takıma katkı vermeye çalışıyorum, basit flashlar atılır zaten. Yüksek ADR(RHO) çok önemli, onu yüksek tutmaya çalış. Donk'un demolarını izle vs. Ben 10 seviye gibi oynuyorum ama 6 seviyeyim demek gerçekten mantıksız. Bana sorarsan solo oynamaya devam et.Solo oldugum için böyle olduğunu düşünüyorum seçkin girince karşıma 8 level 10 level adam geldiğini hatırlıyorum benim levelime bakıp gülüyorlar level 6sın falan hilen güzelmiş kaça aldın gibi bir şeyler diyorlar.