15837

Çalışkan
Yaşım 15 bu yaşta gayet iyi oynadığımı düşünüyorum fakat bir türlü yükselemiyorum. Maçıma Türkler geliyor dalga geçiyor vs. maçı trolliyorlar FACEIT'te 6 levelim istersem rahatlıkla 10 level olabileceğimi düşünüyorum fakat bunun için bir takım gerekli arkadaşım yok diyebilirim. Beraber oynayabileceğim biride yok bir türlü yükselemiyorum. Tek başıma nasıl gelişebilirim bir fikriniz var mı? Bir de seçkinde girsem ya takım arkadaşım hile oluyor ya da karşı takıma geliyor ama sürekli olmuyor ama FACEIT gibi olamaz hiçbir zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım 15 bu yaşta gayet iyi oynadığımı düşünüyorum fakat bir türlü yükselemiyorum. Maçıma Türkler geliyor dalga geçiyor vs. maçı trolliyorlar FACEIT'te 6 levelim istersem rahatlıkla 10 level olabileceğimi düşünüyorum fakat bunun için bir takım gerekli arkadaşım yok diyebilirim. Beraber oynayabileceğim biride yok bir türlü yükselemiyorum. Tek başıma nasıl gelişebilirim bir fikriniz var mı? Bir de seçkinde girsem ya takım arkadaşım hile oluyor ya da karşı takıma geliyor ama sürekli olmuyor ama FACEIT gibi olamaz hiçbir zaman.
Okul arkadaşlarınla grup kur

Öyle çok iyi oynuyorum ama 6 levelde takıldım, düzgün takım gelse 10 seviye olurdum demekle olmuyor maalesef. Her zaman kötü takım gelecek, senin taşıman gerekecek. Herkesin yüksek vurduğu maç olsa zaten sana ihtiyaç kalmaz, bu şekilde 10 seviye olsan bile 10 seviye gibi oynayamazsın. Kendini geliştir, oyun oyna, retake sunucularında fazla vakit geçir. Ben solo 200 maçta 10 seviye oldum yüksek KDA ile. Benimde takımıma troller, küfür eden Türkler geldi ki girsem şu anda da gelir. Bir sorun vs olursa yardımcı olmak isterim her şekilde.

Öyle çok iyi oynuyorum ama 6 levelde takıldım, düzgün takım gelse 10 seviye olurdum demekle olmuyor maalesef. Her zaman kötü takım gelecek, senin taşıman gerekecek. Herkesin yüksek vurduğu maç olsa zaten sana ihtiyaç kalmaz, bu şekilde 10 seviye olsan bile 10 seviye gibi oynayamazsın. Kendini geliştir, oyun oyna, retake sunucularında fazla vakit geçir. Ben solo 200 maçta 10 seviye oldum yüksek kda ile. Benim de takımıma troller, küfür eden türkler geldi ki girsem şu anda da gelir. Bir sorun vs olursa yardımcı olmak isterim her şekilde.

Her maç en az 21 kill alıyorum az mı sence. Takımda her seferinde 1 veya 2 oluyorum. Her seferinde tek olmuyor işte smoke ben atıyorum kill ben alıyorum kritik flashları ben atıyorum yeri geliyor takımın awpcisi oluyorum her şey tek başına ilerlemiyor maalesef takımca ilerlemek gerekiyor runaway retake maçları atarım her seferinde FACEIT maç girmeden önce retakeden sonra bir de düşük pingli bir DM sunucusu girer orada da oynar maça girerim. Sonra takıma saçma saçma adamlar gelsin hatırlıyorum dün sabah maça girdiğimde adam maçı 3 kill ile bitirdi her şey tek başına ilerlemiyor Pro arenada herkes tek başına mı oynuyor. Herkes Mic basar takıma birisi gelir basmaz ne yapayım şimdi peki işte her şey tek solo olmuyor.

Takım kurmaya çalış. Takımına gelen adam akilli insanlar ile iletişimde kal veya discord gibi yerlerde birileri ile oynamaya çalış. Troll vs. Her zaman olucak önüne geçemezsin. Premium alan adam bile faceit de trolluyor yani ne yapabilirsin.

Hepsi Valorant oynuyor CS oynamıyorlar maalesef.

Takım kurmaya çalış. Takımına gelen adamakıllı insanlar ile iletişimde kal veya Discord gibi yerlerde birileri ile oynamaya çalış. Troll vs. her zaman olacak önüne geçemezsin. Premium alan adam bile FACEIT de trolluyor yani ne yapabilirsin.

Troll adamları durduramayız her rekabet oyununda olacak troller hiçbir zaman durmaz DC'nin kapanması yaramadı yazıyorum en az 12 saat sonra cevap veriyor oda birkaç kişi. Bir tane 6 levelde arkadaş buldum birkaç maç attık beraber ben 2 hafta ara verdim sınavlardan dolayı adama baktım 60 maç falan oynamış 10 level olmuş.

Her maç en az 21 kill alıyorum az mı sence. Takımda her seferinde 1 veya 2 oluyorum. Her seferinde tek olmuyor işte smoke ben atıyorum kill ben alıyorum kritik flashları ben atıyorum yeri geliyor takımın awpcisi oluyorum her şey tek başına ilerlemiyor maalesef takımca ilerlemek gerekiyor runaway retake maçları atarım her seferinde FACEIT maç girmeden önce retakeden sonra bir de düşük pingli bir DM sunucusu girer orada da oynar maça girerim. Sonra takıma saçma saçma adamlar gelsin hatırlıyorum dün sabah maça girdiğimde adam maçı 3 kill ile bitirdi her şey tek başına ilerlemiyor Pro arenada herkes tek başına mı oynuyor. Herkes Mic basar takıma birisi gelir basmaz ne yapayım şimdi peki işte her şey tek solo olmuyor.
Faceit profilini atar mısın? AVG'ne bakayım ona göre konuşayım. Aynısını bende yaşıyordum, solo kolay değil ama bence pes etme. Daha iyi gelişirsin, ben bu kafayla bakıyordum hep. Zaten emin ol 18 yaşlarında doğru gelince çok daha iyi oynamaya başlayacaksın, sebepsiz. Bende öyle oldu en azından.

Hepsi Valorant oynuyor CS oynamıyorlar maalesef.

Troll adamları durduramayız her rekabet oyununda olacak troller hiçbir zaman durmaz DC'nin kapanması yaramadı yazıyorum en az 12 saat sonra cevap veriyor oda birkaç kişi. Bir tane 6 levelde arkadaş buldum birkaç maç attık beraber ben 2 hafta ara verdim sınavlardan dolayı adama baktım 60 maç falan oynamış 10 level olmuş.

Solo bir şekilde 10 level olamıyorsan level 10 olmayı hak etmiyorsun demektir. Kill sayın önemli değil. Baiter olup her maç 30 vuran adam maçı kaybederken belki o dönem iyi oynayamadığım dönem olsa da daha düşük avarage ile normalde 1Kd üstü ile oynarken maçlarda yeri geliyor bir dönem çoğu maçım 1KD altı oynamış oluyorum ama hala yüzde 50 üstü winrate alabiliyorum. O yüzden Çok adamdan küfür yemişimdir 15 avarage Kill diye dalga geçiyor ama adamları maç sonu ağlatıyorum. Çok düşük olmadığı sürece aldığın kill sayısı genellikle önemsizdir. O kili nasıl ve nerede aldığın önemli. Eğer sen smoke ve flash taktiklerini yapamıyorsan veya takım taktiklerine ayak uyduramıyorsan istediğin kadar kill al bi önemi yok.